BenGazi

Uzman
Arkadaşlar merhaba, adresimde ADSL vardı. 7 sene ADSL 16 Mbit kullandıktan sonra son senede VDSL geldi. Bu VDSL ile mevcut 7 senelik Vodafone aboneliğini iptal ettirdim (tam bir işkenceydi, eski serverdan kalma bilgilerimi 2 ay bulamadılar).

Sonrasında fiber istedim, aklınıza gelecek her yere yazdım Türk Telekom adına, fakat "2 sene sonra altyapı çalışması mevcut o bölgeye" dendi. VDSL Netspeed’e geçtim, 100’lük pakete 3 ay 329, sonrasında 479 TL’ye + 800 TL mi 600 TL mi ne kurulum ücreti ödedim. 2 ay onu kullandım.

Sonra ne hikmetse TurkNet çalışmalarını bizim mahalleye doğru yavaş yavaş yönlendirince TT da yönlendirdi ve TT fiber geldi (eve kadar çektiler). Sonrasında 1 ay sonra altyapıda gözüktü (VDSL’de 3 ay oldu).

Altyapıda gözüktükten 2-3 hafta sonra ise TurkNet GigaFiber geldi (apartman girişine çektiler, TT kutusundan) ve bu da 1-2 hafta içinde altyapıda gözüktü (4 ay oldu VDSL’de). Sonra 2 ay daha VDSL kullandım.

Toplam 6 ay kullandıktan sonra aslında geçmeyecektim TurkNet’e fakat Netspeed zam yaptı ve 650 TL mi ne oldu (8. ay). Ben de 8. ay gelmeden 6-7 aylık Netspeed VDSL aboneliğimi sonlandırdım ve annemin telefonuna gelen 3 ay ücretsiz internet + ücretsiz modem + ücretsiz kurulum mesajı gelmiş 15 gün önce. Hemen linke tıkladım ve abone olarak bu fırsattan yararlandım, TurkNet’li oldum (apartman girişindeki TurkNet dolabından çektiler eve kadar, çok iyi çocuklardı maşallah onlara). Belki Netspeed zam yapmasaydı bu fırsatı görmeyecektim ve asla fiberli olamayacaktım.

Teşekkürler TurkNet, 0 TL’ye mükemmel hizmet.

Ek soru: Engelsiz kampanyalardan yararlanmak adına engelli kişinin 18 yaş üstünde olması zorunlu mudur? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

• Kocaman bir modem getirdiler, mükemmel bir şey, her yerde çekiyor! (Demek ki Wi-Fi 6 ve 5 GHz modem ile yaşamak böyle bir şeymiş.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, adresimde ADSL vardı. 7 sene ADSL 16 Mbit kullandıktan sonra son senede VDSL geldi. Bu VDSL ile mevcut 7 senelik Vodafone aboneliğini iptal ettirdim (tam bir işkenceydi, eski serverdan kalma bilgilerimi 2 ay bulamadılar).

Sonrasında fiber istedim, aklınıza gelecek her yere yazdım Türk Telekom adına, fakat "2 sene sonra altyapı çalışması mevcut o bölgeye" dendi. VDSL Netspeed’e geçtim, 100’lük pakete 3 ay 329, sonrasında 479 TL’ye + 800 TL mi 600 TL mi ne kurulum ücreti ödedim. 2 ay onu kullandım.

Sonra ne hikmetse TurkNet çalışmalarını bizim mahalleye doğru yavaş yavaş yönlendirince TT da yönlendirdi ve TT fiber geldi (eve kadar çektiler). Sonrasında 1 ay sonra altyapıda gözüktü (VDSL’de 3 ay oldu).

Altyapıda gözüktükten 2-3 hafta sonra ise TurkNet GigaFiber geldi (apartman girişine çektiler, TT kutusundan) ve bu da 1-2 hafta içinde altyapıda gözüktü (4 ay oldu VDSL’de). Sonra 2 ay daha VDSL kullandım.

Toplam 6 ay kullandıktan sonra aslında geçmeyecektim TurkNet’e fakat Netspeed zam yaptı ve 650 TL mi ne oldu (8. ay). Ben de 8. ay gelmeden 6-7 aylık Netspeed VDSL aboneliğimi sonlandırdım ve annemin telefonuna gelen 3 ay ücretsiz internet + ücretsiz modem + ücretsiz kurulum mesajı gelmiş 15 gün önce. Hemen linke tıkladım ve abone olarak bu fırsattan yararlandım, TurkNet’li oldum (apartman girişindeki TurkNet dolabından çektiler eve kadar, çok iyi çocuklardı maşallah onlara). Belki Netspeed zam yapmasaydı bu fırsatı görmeyecektim ve asla fiberli olamayacaktım.

Teşekkürler TurkNet, 0 TL’ye mükemmel hizmet.

Ek soru: Engelsiz kampanyalardan yararlanmak adına engelli kişinin 18 yaş üstünde olması zorunlu mudur? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

• Kocaman bir modem getirdiler, mükemmel bir şey, her yerde çekiyor! (Demek ki Wi-Fi 6 ve 5 GHz modem ile yaşamak böyle bir şeymiş.)
Çağ atlamışsın hocam.

Kampanya'da "binanızda ilk siz GigaFiber'li olun!" diye başlıyordu bilmiyorum ama TurkNet sayfasında da bu kampanya mevcut ama adres sorgulayınca telefon istiyor ya bazen oradan SMS onaydan sonra gelen belki de 5. mesaj falan bu.

"İndirim kodu girin" kısmına "3aygıga" yazılıydı abonelik başlatırkene internetten haberiniz olsun belki bu 3aygiga sayesinde olmuştur 3 ay bedava bilmiyorum ama kurulumun ücretsiz olması bayağı rahatlattı beni.

"3aygıga" hepsi büyük.

O telefona gelen her mesaja tiklama bence. Sahsen cok cekimserim mesaj yoluyla bir seylere abone etmeye calisanlara karsi. Ayni adla sahte mesajlar gelebilir. Beni hergun odenmemis faturaniz bulunmaktadir diye ariyorlar mesela.

Onu bana da yaptılar avukatlık bürosu sapık gibi anneme mesaj gönderiyordu(lan böyle yazınca kötü oldu metin :D) neyse işte yok dava edeceğiz falan aradıklarında ise borcunuz var diyorlar sonra Vodafone ile iletişime geçtim harbiden borcum var mış otomatik talimat ile ödeme internet iptal olmadan son faturayı ödemiyormuymuş neymiş onu ödedik Allah'a şükür mesajları da bitti.

O telefona gelen her mesaja tiklama bence. Sahsen cok cekimserim mesaj yoluyla bir seylere abone etmeye calisanlara karsi. Ayni adla sahte mesajlar gelebilir. Beni hergun odenmemis faturaniz bulunmaktadir diye ariyorlar mesela.
+Mesaja neden güvendim diye sorarsanız türk.net'de altyapı sorgulamada telefon isterkene telefona kod gönderiyor o kodu gönderdikleri telefon numarası ile bu kampanyayı ilettikleri numara aynıydı yaani farklı mesajlaşma kutusu olarak gözükmüyor ikisi de aynı kutu içindeydi tıkladığımda işte altlı üstlü.

Reklam kokusu geldi burnuma. Ama haksız da değil Netspeed son olaylardan sonra telefonlara çıkmadığı için en kısa sürede ben de bırakacağım. Rezil bir ISS.

o kadar değil bence okey netspeed'i tier list yapsak yukarlara falan koyabiliriz. türknet ile telefonla görüşmek istedim 1 kere bile kimse çıkmadı o konuda hepsi zayıf bence. VODAFONE VE TT DE AYRI LEŞ TT UZAK DURUN.

TurkNet'i çok iyi biliyorum arkadaşım. daha bağlamadıkları hizmet için fatura çıkartıp itiraz ettiğimde icraya verdiler. Verilmeyen bağlanmaya internet hizmetine nasıl fatura çıkıyor muz Cumhuriyeti mi burası diyor insan ama oluyor. Verilmeyen bir hizmet veya ürün için alınan ücrete halk arasında dolandırıcı denir.

Evet az önce bana da öyle bir şey çıktı 31'inde baglattik 1'inde vereceğiz dediler bilemiyorum kıyıya köşeye ufak metin harfleriyle bir şey yazmadilarsa iyi.