Evime 2 gün önce GigaFiber altyapısı gelmiş. Bu sebepten dolayı TürkNet'e geçiş yapacağım.
Verdikleri modem nasıl? Ne tarz sorunlar yaşayacağım?
Kullanıcı adı ve şifre veriliyor. İstediğiniz modemi de kullanmanıza izin veriyorlar.@ein3kl, benim için bunlar önemli. Peki, kullanıcı adı ve şifre veriyorlar mı?
Verdiği modem nasıldır bilmem ama bildiğim tek şey eğer kendi modemini kullanmak istersen modem kullanıcı bilgilerini paylaşıyorlar. Ama normal bir kullanıcı için yeterlidir diye düşünüyorum.Evime 2 gün önce GigaFiber altyapısı gelmiş. Bu sebepten dolayı TürkNet'e geçiş yapacağım.
@ein3kl, benim için bunlar önemli. Peki, kullanıcı adı ve şifre veriyorlar mı?
@AbdurrahmanUlaş, @BeyazAslan, paylaşıyorlar mi, paylaşıyorlar mi?
@AbdurrahmanUlaş, @BeyazAslan, paylaşıyorlar mi, paylaşıyorlar mi?
Hayır, PPPoE şifresini sormuştum.Kullanıcı adı şifre dediğiniz modem paneli ise default ör. "admin admin" şifreleri deneyebilirsiniz.
Birisi modemde tek ethernet portu olduğunu söylemişti, doğru mu?Online işlem merkezinden kendinde alabiliyorsun. Yıllardır TurkNet kullanıyorum fiber geldi ona da geçiş yaptım. Onların verdiği modem ev kullanıcısı olarak yetiyor bana.
Bazen bunlar farklı oluyor müşteri temsilcisi yardımcı oluyor bu konuda Türknet bu konuda baya iyi SMS ile tüm bilgileri sağlıyorlar.ZTE H3601p model modem verdilerse içinden neredeyse bir şey yapılmıyor çok Basic.
Kullanıcı adı şifre dediğiniz modem paneli ise default ör. "admin admin" şifreleri deneyebilirsiniz.