Mac filtrelemesiymiş, DNS değişikliği vs. tarzı şeyleri yapamıyorsun. Onun dışında ev kullanıcısı için gayet yeterli seviyede, sinyal kalitesi de bayağı iyi.

Evime 2 gün önce GigaFiber altyapısı gelmiş. Bu sebepten dolayı TürkNet'e geçiş yapacağım.
Verdikleri modem nasıl? Ne tarz sorunlar yaşayacağım?
Verdiği modem nasıldır bilmem ama bildiğim tek şey eğer kendi modemini kullanmak istersen modem kullanıcı bilgilerini paylaşıyorlar. Ama normal bir kullanıcı için yeterlidir diye düşünüyorum.

Kullanıcı adı şifre dediğiniz modem paneli ise default ör. "admin admin" şifreleri deneyebilirsiniz.
Hayır, PPPoE şifresini sormuştum.
Online işlem merkezinden kendinde alabiliyorsun. Yıllardır TurkNet kullanıyorum fiber geldi ona da geçiş yaptım. Onların verdiği modem ev kullanıcısı olarak yetiyor bana.
Birisi modemde tek ethernet portu olduğunu söylemişti, doğru mu?

ZTE H3601p model modem verdilerse içinden neredeyse bir şey yapılmıyor çok Basic.

Kullanıcı adı şifre dediğiniz modem paneli ise default ör. "admin admin" şifreleri deneyebilirsiniz.
Bazen bunlar farklı oluyor müşteri temsilcisi yardımcı oluyor bu konuda Türknet bu konuda baya iyi SMS ile tüm bilgileri sağlıyorlar.