menguc

Başarılı
Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim. VDSL kullanıyorum, yine Türk Telekom altyapısı kullanıyor fakat Türk Telekom'da hiç böyle bir şey olmuyordu. Her gün sabah 08.30 veya 08.45 arası internet kopup yeniden geliyor, 1 dk falan ve istisnasız bu saatlerde oluyor. Kullanımımı olumsuz etkilediğinden değil, sadece merak ettim neden böyle bir şey oluyor, bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Planlı bakım saati olabilir. Günde bir kereliğine 1 dakikalığına kesiliyorsa ve bunu modem loglarından görebiliyorsanız sorun yoktur.

Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim. VDSL kullanıyorum, yine Türk Telekom altyapısı kullanıyor fakat Türk Telekom'da hiç böyle bir şey olmuyordu. Her gün sabah 08.30 veya 08.45 arası internet kopup yeniden geliyor, 1 dk falan ve istisnasız bu saatlerde oluyor. Kullanımımı olumsuz etkilediğinden değil, sadece merak ettim neden böyle bir şey oluyor, bilen var mı?
Türknet Şeffaflık Raporunda planlı kesinti yazıyor mu?

Ayni sorun arkadasimda Türk Telekom'da vardi ama saat farkliydi. Tam saat 18:30 gibi interneti 1 dakika kesiliyordu. Agriza raporu sikayet falan derken kimse cozemedi 2-3 aya kendiliginden duzeldi.