Gigafiber bağlantı sahiplerine isteğe bağlı açılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum?
TurkNet VDSL abonesiyim. 2.5 senedir kesintisiz IPv6 aktif olarak kullanıyorum. Bazı TurkNet çalışanları hayret verici cevaplar veriyor. Şaşırıyorum gerçekten. Ama bana böyleleri rastlamadı şimdiye kadar.

Yine de şu an ülkemizde IPv6'yı kullanmanız mümkün değil çünkü bunu veren bir ISS yok. GIBIRNet veriyor mu bilmiyorum ama muhtemelen vermiyordur.

IPv6 kullanıyordum ilk zamanları test olarak da alanlar oluyordu. Bazı sitelerde testler yaptım açık gözüküyordu. Yani vardı. GIBIRNet kullanırken hiç açtırmadım.

TurkNet VDSL abonesiyim. 2.5 senedir kesintisiz IPv6 aktif olarak kullanıyorum. Bazı TurkNet çalışanları hayret verici cevaplar veriyor. Şaşırıyorum gerçekten. Ama bana böyleleri rastlamadı şimdiye kadar.

Kafalarına göre mi yapıyorlar anlamadım.

GigaFiber bağlantı sahiplerine isteğe bağlı açılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum?

Evet isteğe bağlı açılıyor.

Şu an GigaFiber altyapısı dışında bulunan kullanıcılara yeni IPv6 tanımlaması yapılmıyor diye biliyorum. GigaFiber tarafında ise ben hiçbir işlem yapmadım ilk günden direkt aktif oldu IPv6.

Normalde veriyorlardı aslında ama şu an için IPv6 hizmeti vermiyorlar. Bende de tanımlı halde kaldı. Şu an evcek IPv6 kullanıyoruz epey uzun süredir.