erdym 55

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Yeni evde TurkNet fiber altyapısı mevcut ve 1000 Mbps paketini kullanmak istiyorum. Modemi de kendim almak istiyorum çünkü firmalar tarafından verilen varsayılan modem genel olarak tırt oluyor. Bu durumda dahil olan modemi istemediğim takdirde ne olur, indirim yaparlar mı?

Yeni evde TurkNet fiber altyapısı mevcut ve 1000 Mbps paketini kullanmak istiyorum. Modemi de kendim almak istiyorum çünkü firmalar tarafından verilen varsayılan modem genel olarak tırt oluyor. Bu durumda dahil olan modemi istemediğim takdirde ne olur?

Bütün internet sağlayıcılarinda ilk başvuruda modem ücretsiz geliyor diye biliyorum hediye gibi bir şey.

Dahil. Lakin sanırım Smartyfi vermezlerse kalitesiz veriyorlar. @25457 mağdur.

Bütün internet sağlayıcılarinda ilk başvuruda modem ücretsiz geliyor diye biliyorum. Hediye gibi bir şey.
TurkNet sadece fiber altyapılar için veriyor. Bugün bağlattim, az sonra modem almaya gideceğim.

Peki modem kiralık mı veriliyor yoksa elden çıkarma hakkım var mı? En kötü router yaparım belki.

Sıfır veriyorlar sağlam şekilde ama vermiyorlarsa bilemem. Benim zamanımda veriyorlardı.

Dahil. Lakin sanırım smartyfi vermezlerse kalitesiz veriyorlar. @25457 mağdur.

TurkNet sadece fiber altyapılar için veriyor. Bugün bağlattim, az sonra modem almaya gideceğim.

Ne modemi alacaksın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün internet sağlayıcılarinda ilk başvuruda modem ücretsiz geliyor diye biliyorum hediye gibi bir şey.

Alakası yok yanlış bilgi. İnternet başvurularında yanında modem ek olarak gelir, siz isterseniz yanında modemin fiyatı neyse onu 2 veya 3 aya bölüyorlar, taksit taksit ödüyorsunuz. Bende dükkana internet bağlattım, TurkNet yanında modem verdiler 3.000 TL küsur modemin parasını ödedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alakası yok yanlış bilgi. İnternet başvurularında yanında modem ek olarak gelir, siz isterseniz yanında modemin fiyatı neyse onu 2 veya 3 Ay'a bölüyorlar, taksit taksit ödüyorsunuz.
İstemezseniz de abonelik çıkışında geri veriyorsunuz.

TurkNet sadece Gigafiber ve Fiber altyapıda modem veriyor. Bilginize. Ayrıca her kişiye verilen modem farklı oluyor. Birine iyi gelir memnun kalır, birine kötü gelir memnun kalmaz.