Alakası yok yanlış bilgi. İnternet başvurularında yanında modem ek olarak gelir, siz isterseniz yanında modemin fiyatı neyse onu 2 veya 3 aya bölüyorlar, taksit taksit ödüyorsunuz. Bende dükkana internet bağlattım, TurkNet yanında modem verdiler 3.000 TL küsur modemin parasını ödedim.

Benim zamanında modem ücretsiz bir şekilde veriyorlardi dedim kesin bir şey demedim ne yanlış bilgisi Türk Telekom öyle yapmıştı.

Benim zamanında modem ücretsiz bir şekilde veriyorlardi dedim kesin bir şey demedim ne yanlış bilgisi Türk Telekom öyle yapmıştı.
Ücretsiz değildir o, sanmıyorum. Faturaya ek olarak ekliyorlar ücretini genelde. Siz de çıkarken geri vermiyorsunuz, hediye saniyorsunuz.

Yanlışınız var, hiçbir operatör bedava modem veremez halen yanlış bilgi veriyorsunuz, TTNET ilk kurulduğundan beridir abonesiyim bana ücretsiz vermedi, halen elimde en eski modemleri var onu bile parayla verdiler.

Yanlışınız var, hiçbir operatör bedava modem veremez halen yanlış bilgi veriyorsunuz, TTNET ilk kurulduğundan beridir abonesiyim bana ücretsiz vermedi, halen elimde en eski modemleri var onu bile parayla verdiler.

Bilmiyorum benden cidden para almadılar. 300 TL'lik başvurmuştum hep aynı ödüyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde modeminiz var ise zaten mevcut modem üzerinden bağlantı kurabiliyorsunuz, ek modem almanıza gerek yok. Ama diyelim modeminiz yok mecburen almak zorunda kalıyorsunuz onu taksit olarak faturaya yansıtıyorlar. Kim kime bedava modem vermiş? :D

Zamanında VDSL için böyle bir durum yaşamıştım. O zaman adamlar gelmeden önce modem almam gerekir değil mi?

TürkNet'te router ücreti alınmıyor. Ayrıca kendi modeminizi kullanmak isterseniz TurkNet'in kendi altyapısında sıkıntı yok. Kullanıcı adı ve şifre OİM'de direkt var. Verilen router'ı access point vs. olarak kullanıp kendi modeminizi kullanabilirsiniz.

Peki modem kiralık mı veriliyor yoksa elden çıkarma hakkım var mı? En kötü router yaparım belki.
Aboneliğiniz bitiminde geri alınıyor. Geri göndermezseniz cihaz ücretleri son faturanıza ek ediliyor.

TürkNet'te router ücreti alınmıyor. Ayrıca kendi modeminizi kullanmak isterseniz TurkNet'in kendi altyapısında sıkıntı yok. Kullanıcı adı ve şifre OİM'de direkt var. Verilen router'ı access point vs. olarak kullanıp kendi modeminizi kullanabilirsiniz.

Aboneliğiniz bitiminde geri alınıyor. Geri göndermezseniz cihaz ücretleri son faturanıza ek ediliyor.
Verdikleri routerın çalışma modu değişmiyor hocam, kısıtlı router veriyorlar. İki üç ayar oluyor sadece. Wi-Fi adı, şifresi, güvenlik vs.

Verdikleri routerda Tp-Link menzil genişleticimi bile kullanamadım. Belki diğer modellerde o kısıtlama yoktur.