Hocam Netspeed düşündüm fakat ya 100 ya da 35MBPS paketleri alabiliriyorum. Benim altyapım 50 MBPS. Bunu nokta atışı alabileceğim bir ISS yok mu? Fazla para ödemek veya daha düşük bir paketle daha düşük bir performans almak istemiyorum.
100 aldığınızda 50 alabilirsiniz, tam olarak 50 veren ISS bilmiyorum ben bilen arkadaşlar varsa söylesin ama. Paketler hep 35 100 vs. oluyor şu an olduğu gibi.
Hocam Netspeed düşündüm fakat ya 100 ya da 35MBPS paketleri alabiliriyorum. Benim altyapım 50 MBPS. Bunu nokta atışı alabileceğim bir ISS yok mu? Fazla para ödemek veya daha düşük bir paketle daha düşük bir performans almak istemiyorum.
Hocam tabii sizin tercihinizdir, ama zaten iki paket arasında çok fark yok. Mümkün olan en yüksek hızı almayı tercih ederdim. Ben de 100'lük paketi seçtim, lakin 65Mbps kullanıyorum.
Bu kampanya sadece Turkcell'in kendi altyapı olduğu yerlerde geçerli. Bu kullanıcı için bir alt kısımda yer alan DSL paketlerini tercih etmesi gerekiyor...
Çok iyiymiş. Ben TurkNet'e başvurduğumda 1 hafta kadar sürmüştü. Hem bunda dijital imza olayı da var mış sanırım. Elden şözleşme vermek gerekmiyor o zaman.