Değmez. Hayatının hatasını yaparsın.

Eğer 7/24 indirme yapmıyorsan pişman olursun. Ki Superonline'ın 1000 Mbps'i stabil 120 MB/s değil. Dalgalı. Sansür ve DPI olunca böyle oluyor.

Ama TurkNet'in 100 Mbps'i stabil 12 MB/s. Ayrıca DPI yok, sansür yok, Ping'ler harika. 10 katı daha yavaş ama 10000 katı daha iyi hizmet. Ben 1000 Mbps Superonline iptal edip 100 Mbps TurkNet'e geçtim. Senin dediğinin tersini yaptım.

Senin için hangisi daha önemli karar ver. Kaliteli internet deneyimi mi yoksa yüksek hız (tartışılır) ama rezil hizmet mi?

Bahsettiğin TurkNet 100 Mbps fiber mi yoksa VDSL mi?

Kullanıcısına PPPoE bilgilerini bile vermeyen sansürcü zihniyet firmaya geçilmez. İstese 10G versin. Nokta, imzamı atarım. Biz boşuna SansürOnline demiyoruz.

Hocam noktasına virgülüne katılıyorum, SansurOnline mağduru olduğunuz çok belli. Ben de 1000'lik SansürOnline kullanıyorum 100 Mbps VDSL geçeceğim tahahhüt bitti sayılır. 70-80 Ping FIFA oynamaktan kolu kırdım geçen. Şu sağlayıca bulaşmamak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet 100 Mbps kullanıyorum ve aylık 700 TL ödüyorum. Açıkçası taahhütsüz kullanmanın bir artısını görmedim, zira bu onlara istedikleri zaman zam yapma hakkını veriyor. İlk geçtiğim sene mükemmeldi ama bu zam işinin suyunu çıkardılar maalesef. Yılbaşından sonra da kesin zam bekliyorum. Bu sebeple aynı fiyata Superonline 1000 Mbps internet veriyor, 12 ay taahhüt ile. Sizin tavsiyeniz nedir? Superonline kullanan var mı? Şikâyeti, sorunu olan oldu mu?
Taahhüt istiyorsan Türk Telekom bak derim Superonline kullanıcı adını bile vermiyor.

Hocam noktasına virgülüne katılıyorum, SansurOnline mağduru olduğunuz çok belli. Ben de 1000'lik SansürOnline kullanıyorum 100 Mbps VDSL geçeceğim tahahhüt bitti sayılır. 70-80 Ping FIFA oynamaktan kolu kırdım geçen. Şu sağlayıca bulaşmamak lazım.
Zaten artık hiçbir anlamı kalmadı.

@Ethereal Librium

TurkNet artık TT altyapısı üzerinden 1000 Mbps verebiliyor. Aylık 200 TL ekstra. Ben hemen yükselttim, harika.

TurkNet bayağı kötü ya. Kendi altyapısı yoksa TurkNet'i kullanma, ben çok sorun yaşıyorum ve yakın zamanda Superonline fibere geçeceğim. Sansür sansür diyerek kendi altyapısı olan yerde sorunsuz ve güzel hizmet verdiği gerçeğini göz ardı etmekte çok saçmaymış. VPN tünelleme yap dert tasa olmadan açarsın Discord'u falan. Sansür mansür bu devirde işlemez. Ayrıca Keenetic modemin var ise kullanıcı ad şifre ve MAC adresi kopyalanarak kullanabiliyorsun zaten. Mutlaka geç fibere enayilik yapıp VDSL de kalma. Başkasında kötü diye sende kötü olacak diye bir şey yok. Bizim burada da TT ve TurkNet rezalet ancak Superonline çok kaliteli.

10 yıldır falan Superonline kullanıyorum. Bağlantı vs. sorunları hiç yaşamadım. Sansürleri DNS ile geçebiliyorum. Eskiden müşteri hizmetleri iyiydi, şu an berbat. Açık düşüncem telefondaki kişilerin bu işten anladığını bile düşünmüyorum, çünkü ne dediğimi anlamıyorlar. Taahhüt yenilemeyi mobil uygulamadan, ara sıra giden internetin ne sorunu olduğunu da yapay zeka hattından öğreniyorum. İnsanla konuşması zor, gerçekten...