Kentsel dönüşümü olan bir bölgedeyseniz sürekli kopmalar yaşayacaksınız benden söylemesi. Onun dışında pek sıkıntısı yok.
Kentsel dönüşüm bölgesinde değilim. Aslında kablonet altyapısı gördüğüme bile şaşkınım. Buralarda neredeyse hiç kablonet yok, süperonline ve vodafone dolu.

Kentsel dönüşüm bölgesinde değilim. Aslında kablonet altyapısı gördüğüme bile şaşkınım. Buralarda neredeyse hiç kablonet yok, süperonline ve vodafone dolu.
O zaman en mantıklı seçenektir F/p olarak. Evdekilerin TV ihtiyacını da karşılıyorum ben, 200 MBps'ye 20Mbit de upload eklettim, gayet sorunsuz kullanıyorum. Ancak bazı zamanlar genel arıza olduğunda delirtiyor.

Yarın bir komşulara soracağım Kablonet kullanan varsa memnunlar mı diye. En kötü Vodafone Net den devam ederim. O dairede cam fiber kablo vardı, memnundum oradayken.
GPON cam fiber varsa zaten tercih edilmez. Bizim mahallede fiber yok, o yüzden VDSL'den iyi diye kullanıyorum.

Evde internetle tanışmam Türksat sayesinde oldu. Yıllar geçse de farklı firmaya yönelmedim, devletin firması sonuçta.

Uydu Kablonet fena değildi ancak GPON fiber gelince epey iyi hale geldi. Genel olarak fiyatları da iyidir, yıldan yıla zamlar aşırı yüksek olmuyor ve 24 ay taaddütler iyi oluyor. TV hizmeti de yeterince iyi.