Detaylar
Kim cevapladı?Kurulum nasıl şekilde anlamadım,SFP'ye Türksat kablo Net'in verdiği ZTE modemin ONT SN girdim kaydettim, 5 true yazıyor ama modem internete bağlanmıyor, başka ayar yapmam gerekiyor mu?
Eki Görüntüle 135145
SFP direk routera mı takılı? PPPoE bilgilerini girdin mi? VLAN ID girdin mi? Router IP alıyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
SFP Media convertera bağlı, routera farklı PON cihazları taktığımda IP alıyor fakat SFP ile bağlanmak istediğimde router IP almıyor, VLAN ID 1474 giriyorum OpenWrt bu değeri görmüyor, 35,43 gibi bir değer veriyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
SFP Media convertera bağlı, routera farklı PON cihazları taktığımda IP alıyor fakat SFP ile bağlanmak istediğimde router IP almıyor, VLAN ID 1474 giriyorum OpenWrt bu değeri görmüyor, 35,43 gibi bir değer veriyor.
İhtimaller> PPPoE bilgileri yanlış veya eksik, vlan ID SFP'de boş bırakıp, routerda girmeyi dene, saha Nokia ise fake o5 ve ayrıca routerda WAN aktif gözüküyor mu?
O VLAN herkeste aynı olacak diye bir şey yok.
Modemi Bridge Moda aldınız mı? PPPOE bilgilerini veriyor. Daha sonra router arayüzünden o bilgileri girip internete çıkış yapabilirsiniz.SFP'ye Türksat kablo Net'in verdiği ZTE modemin ONT SN girdim kaydettim, 5 true yazıyor ama modem internete bağlanmıyor, başka ayar yapmam gerekiyor mu?
Eki Görüntüle 135145
yaydin
Uzman
Vlan Id ye gerek yokSFP Media convertera bağlı, routera farklı PON cihazları taktığımda IP alıyor fakat SFP ile bağlanmak istediğimde router IP almıyor, VLAN ID 1474 giriyorum OpenWrt bu değeri görmüyor, 35,43 gibi bir değer veriyor.
Ben yaptım...
https://techolay.net/sosyal/konu/zt...yapilandirmasi-nasil-olur.120784/post-1128418