Buyuk ihtimal evet.2 3 senedir ofis koltuğunda oturuyorum zaten yani ofis koltuğu bundan daha mı iyi
Detaylar
Kim cevapladı?Aeronight
Üstün
Yani şu tarz eklentiler satın almıyorsan, ofis koltuğu dah iyi.2 3 senedir ofis koltuğunda oturuyorum zaten yani ofis koltuğu bundan daha mı iyi
Bizim internet kafelerde XDrive'ın koltukları var. Ciddili rahatlar ama fiyatları da uçuk tabii. Bunun rahat olacağını hiç sanmam.
David Maritinez
Uzman
hElioss
Başarılı
Ya iade edip parasını beklemek uzun iş su an oturduğum koltuk dökülüyor neredeyse.@hElioss, Yani tabii ki de bu çok rahat değildir ancak arkadaşın attığı gibi kafa desteği olan daha büyük bir şey alırsan daha rahat edersin anack o da çok ucuz geldi bir şey diyemem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar sadece "oturulsun yeter" kafasinda olan insanlarin tercih ettigi modeller hocam. Aynisi bende de var 1 saat otur bel agrisindan duramiyorsun. Bizim bahsettiklerimiz sunlar.
hElioss
Başarılı
Türksit var mı sizce hocam anlayamadımBunlar sadece "oturulsun yeter" kafasinda olan insanlarin tercih ettigi modeller hocam. Aynisi bende de var 1 saat otur bel agrisindan duramiyorsun. Bizim bahsettiklerimiz sunlar.
Eki Görüntüle 88401
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu koltuk alınır mı? Fazla bütçem yok kaliteli değilse iade edeceğim hemen.![]()
Türksit Quattro Mini Yönetici ve Oyuncu Koltuğ - PttAVM.com - 2025
Türksit Quattro Mini Yönetici ve Oyuncu Koltuğu Gri Türksit, 25 yıllık tecrübesiyle Türkiye'de ofis koltuklarında lider ve en çok tercih edilen markadır. %100 YERLİ ÜRETİM, EN İYİ FİYAT VE EN KALİTELİ ÜRÜN, YEDEK PARÇA TEDARİK GARANTİSİ Ofis Koltuklarımız uluslararası normlara uygun olarak...www.pttavm.com
Modele göre değişir ben zamanında 1500 TL'lik bir modelini almıştm hala kullanıyorum ama arkasındaki destek metali kırıldı çok fazla baskı yapmamama rağmen, bir de çok konforlu değil.
Yok hocam, ama kullandim.
hElioss
Başarılı
Ofis koltuğunu mu önerirsiniz hocamModele göre değişir ben zamanında 1500 TL'lik bir modelini almıştm hala kullanıyorum ama arkasındaki destek metali kırıldı çok fazla baskı yapmamama rağmen, bir de çok konforlu değil.