DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Ofis koltuğu da almayın bence biraz daha bütçe artırıp daha iyi bir model alabilirsiniz.
bütçem o kadar hocam ya6 aydır Türksit Oyuncu Koltuğu kullanıyorum. Gayette memnunum. Ama daha iyi markalar varken alınmaz açıkçası.
Bu bütçelerde ofis koltuğu tercih ediniz. Alınmaz bu model.Bu koltuk alınır mı? Fazla bütçem yok kaliteli değilse iade edeceğim hemen![]()
Türksit Quattro Mini Yönetici ve Oyuncu Koltuğ - PttAVM.com - 2025
Türksit Quattro Mini Yönetici ve Oyuncu Koltuğu Gri Türksit, 25 yıllık tecrübesiyle Türkiye'de ofis koltuklarında lider ve en çok tercih edilen markadır. %100 YERLİ ÜRETİM, EN İYİ FİYAT VE EN KALİTELİ ÜRÜN, YEDEK PARÇA TEDARİK GARANTİSİ Ofis Koltuklarımız uluslararası normlara uygun olarak...www.pttavm.com
iade ettim hocam param geri geldiği vakit ofis koltuğuna yöneleceğimBu bütçelerde ofis koltuğu tercih ediniz. Alınmaz bu model.
İade ettim hocam param geri geldiği vakit ofis koltuğuna yöneleceğim.
benim önerdiğim koltuk mu yoksa ofis koltukları mı konforlu oluyor hocamOfis koltukları konforlu olmuyor aklında bulunsun.
Benim önerdiğim koltuk mu yoksa ofis koltukları mı konforlu oluyor hocam.
Bu koltuk alınır mı? Fazla bütçem yok kaliteli değilse iade edeceğim hemen.![]()
Türksit Quattro Mini Yönetici ve Oyuncu Koltuğ - PttAVM.com - 2025
Türksit Quattro Mini Yönetici ve Oyuncu Koltuğu Gri Türksit, 25 yıllık tecrübesiyle Türkiye'de ofis koltuklarında lider ve en çok tercih edilen markadır. %100 YERLİ ÜRETİM, EN İYİ FİYAT VE EN KALİTELİ ÜRÜN, YEDEK PARÇA TEDARİK GARANTİSİ Ofis Koltuklarımız uluslararası normlara uygun olarak...www.pttavm.com