Yener K

Techolay
Kıdemli Moderatör
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Amazon'dan alınan lisanslı Turtle Beach REACT-R Red kol hakkındaki izlenimlerimi anlatmaya çalışacağım.
714IZgZjRRL.webp

Malzeme kalitesi güzel. Siyah olsa belki daha güzel dururdu. Xbox konsol ve PC'de sıkıntısız çalışıyor. Forza ve FIFA oyunlarında deneme şansım oldu ve orijinal koldan farkını hissetmedim. Bu kol da lisanslı olduğu için Microsoft konsol uyumunda gördüğüm kadarıyla kablolu desteği veriyor ve kol da kablolu. Kutudan ayrı bir Type-C kablosu çıkıyor. Uzunluğu da iyi 2,5m kabosu var. Titreşim olarak da iyi ama orijinal Xbox kollarında titreşim daha fazla. RB-LB ve tetik hissiyatı bana orijinal koldan daha iyi geldi. Elime iyi bir 3,5mm kulaklık geçerse ses çıkışını da denerim. Kol bir süre daha bende olacak. Bu kolun da analog kollarına Xbox/PS koruyucular uyumlu. Bizzat taktım ve denedim.
Maalesef ülkemizde yaygın değil. Yalnızca bu da değil, maalesef çoğu Xbox lisanslı kollarda durum böyle.
Bu kol yaklaşık 1300 TL gibi bir rakama alındı. Gerçekten de Xbox kol kalitesi için iyi fiyatlar diyebiliriz.
Test isteyen arkadaşlar içinse maalesef ben onları iyi yapamıyorum. En iyisini bile benim teste bakan almaz 😅

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Amazon'dan alınan lisanslı Turtle Beach REACT-R Red kol hakkındaki izlenimlerimi anlatmaya çalışacağım.
Eki Görüntüle 78834

Malzeme kalitesi güzel. Siyah olsa belki daha güzel dururdu. Xbox konsol ve PC'de sıkıntısız çalışıyor. Forza ve FIFA oyunlarında deneme şansım oldu ve orijinal koldan farkını hissetmedim. Bu kol da lisanslı olduğu için Microsoft konsol uyumunda gördüğüm kadarıyla kablolu desteği veriyor ve kol da kablolu. Kutudan ayrı bir Type-C kablosu çıkıyor. Uzunluğu da iyi. Titreşim olarak da iyi ama orijinal Xbox kollarında titreşim daha fazla. RB-LB ve tetik hissiyatı bana orijinal koldan daha iyi geldi. Elime iyi bir 3,5mm kulaklık geçerse ses çıkışını da denerim. Kol bir süre daha bende olacak. Bu kolun da analog kollarına Xbox/PS koruyucular uyumlu. Bizzat taktım ve denedim.
Maalesef ülkemizde yaygın değil. Yalnızca bu da değil, maalesef çoğu Xbox lisanslı kollarda durum böyle.
Bu kol yaklaşık 1300 TL gibi bir rakama alındı. Gerçekten de Xbox kol kalitesi için iyi fiyatlar diyebiliriz.
Test isteyen arkadaşlar içinse maalesef ben onları iyi yapamıyorum. En iyisini bile benim teste bakan almaz 😅
8bitdo alacaktım bilemedim şimdi ne yapsam.