Tuttuğunuz futbol takımı bir Formula 1 takımı kuruyor; hangi pilotları, sponsorları, motor sağlayıcısını vs. görmek isterdiniz? Ben bir Galatasaraylı olarak tüm zamanlar özelinde baktığımda, Prime Ferrari motorunu taşıyan, kırmızı renk ağırlıklı ve eski formalarda olduğu gibi kocaman "Türk Telekom" yazan bir araç; Fernando Alonso - Kimi Räikkönen ikilisinden oluşan ve yedek pilotun Pedro de la Rosa olduğu bir pilot kadrosu isterdim. Ancak günümüz F1 koşullarına göre değerlendirirsek, Mercedes motorlarını kullanan; pilot ikilisi Fernando Alonso - Gabriel Bortoleto ve yedek pilot olarak da Ayhancan Güven’i görmek isterdim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Galatasaraylıyım. Eğer tekrardan Formula yarışlarına katılsaydık, pilot olarak tabii ki Charles Leclerc. Sponsor olarak Turkish Airlines’ı, motor sağlayıcısı olarak da Mercedes-AMG’yi görmek isterdim. Takımın ikinci pilotu ise Cem Bölükbaşı olurdu.
Binotto reis gidince Ferrari çöktü.Sponsorluğa Rahmi dedemi koyarım. Hileli 2019 Binotto motoru, pilot olarak da Vettel ve Alonso'yu koyarım. Alonso genç yetenek hâla, çıtır genç xD.
SF26
Üstün
İki al ver yapar hileli motoru 2025 motoru olarak gösterip şov yapardı
Yeni konular
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-