TV box önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheCan2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
  • Etiketler Etiketler
    box tv box

TheCan2

Çalışkan
Merhaba,

2. televizyonumuz için TV box önerisine ihtiyacımız var. HD TV kullanılmakta, 4K değil. IP TV kullanacağız muhtemelen. Hangi ürünü tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI olan cihazlarda kullanabilirsin. Ben de kutu şeklinde iyi bir işlemcisi olan cihaz öneririm. TV Stick 4K kullanıyorum Xiaomi. Performansını yeterli bulmuyorum açıkçası.

HDMI olan cihazlarda kullanabilirsin. Ben de kutu şeklinde iyi bir işlemcisi olan cihaz öneririm. TV Stick 4K kullanıyorum Xiaomi. Performansını yeterli bulmuyorum açıkçası.
Evet, kutu içerisinde yeterli donanıma sahip bir ürün tabi daha iyi olur fakat takılmalar vs yaşatarak keyif kaçırmıcak bir cihaz arıyorum. Amazondaki fiyatı iyi duruyor Next Start Pro 4K'nın en kötü ihtimal amazondan sipariş verip 14 gün kadar deneyebilirim.

Hiçbir sorun yaşamazsın. Ben Next Start Proyu 14 yıllık TVde kullanıyorum sorunsuz. IPTV içinde TiviMate programını tavsiye ederim.

Hiçbir sorun yaşamazsın. Ben Next Start Proyu 14 yıllık TVde kullanıyorum sorunsuz. IPTV içinde TiviMate programını tavsiye ederim.
Tamamdır bu cihazı alacağım. IP TV'yi bilgisayardada kullandığım için eş zamanlı kullanımda kesinti olacak. Bunun yerine yerel kanalları hangi uygulama ile izleyebilirim?

hocam geliştiri seçeneklerinde sanırım performans modu olması lazımdı, cihazı aldım bende gözükmüyor güncellemede yaptım. Tavsiyen var mıdır?

Son düzenleme:
Belki sendeki son versiyon ile gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…