Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
Arkadaşlar sadece merakımdan soruyorum elimde redline marka bir televizyon uydusu var. Bu uydu USB2.0, YouTube, IPTV ve Wi-Fi destekli. Sizce bunun yazılımını değiştirip USB yolundan Wi-Fi aparatı ve SSD taksak Apache ve PHP çalıştırabilir miyiz?
IMG_20241210_205241.webp

İşletim sistemi yok düz kendi yazılımı var.
Youtube olduguna gore android olabilir belki diye dusunmustum, eCos varmis sanirim. Yani isimiz biraz cok zor.

Cihaza bir sekilde Linux ya da Android kurmaniz (tabi bunun icin cihazin butun ozelliklerini ogrenmeniz de lazim) ve sonrasinda bir sekilde butun suruculerin falan calistigindan emin olup kurulumu halletmeniz lazim. YT actigina gore o kadar da acinasi bir donanimi yoktur diye tahmin ediyorum fakat zahmetli is olacak hocam.

YouTube olduguna gore Android olabilir belki diye dusunmustum, ecos varmis sanirim. Yani isimiz biraz cok zor.

Cihaza bir sekilde Linux'ya da Android kurmaniz (tabii bunun icin cihazin butun ozelliklerini ogrenmeniz de lazim) ve sonrasinda bir sekilde butun suruculerin falan calistigindan emin olup kurulumu halletmeniz lazim. YT actigina gore o kadar da acinasi bir donanimi yoktur diye tahmin ediyorum fakat zahmetli is olacak hocam.

Aslında öyek bir amacım yok sadece aklıma takıldı sorayım dedim. Belki ileri zamanlarda canım sıkılırsa uğraşırım cevap için teşekkürler:)