atakan

Yetkin
Hesabım ban yedi, Twitch desteğe yazdım 3 gün oldu bir şey yazmadılar daha. Ne zaman yazarlar, beklemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
13 yaşından küçük diye rapor etmişler (13 yaşından büyüğüm) TC'mi falan attım desteğe. Ona göre yeni hesap açayım.

İlk olarak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı yazmamanız gerekirdi. Sadece sorununuzu anlatın ondan sonra nasıl gelişirse işte kimlik falan atın denilirse atarsınız. Ya da hiç uğraşmadan ilk açtığınız bileti kapatıp, mesajınızı silip yeni hesap açabilirsiniz ki uğraşmaya değmez açtırmaya eğer ücretli üyeliğiniz yok ise.

İlk olarak Turkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı yazmamanız gerekirdi. Sadece sorununuzu anlatın ondan sonra nasıl gelişirse işte kimlik falan atın denilirse atarsınız. Ya da hiç uğraşmadan ilk açtığınız bileti kapatıp, mesajınızı silip yeni hesap açabilirsiniz ki uğraşmaya değmez açtırmaya eğer ücretli üyeliğiniz yok ise.

T.C. no yu falan gizledim ismim ve doğum tarihim gözüküyordu sadece abonelik vardı hesapta birkaç tane ama çok koymaz 10 TL bir abonelik.