Winner

Üstün
Merhaba, derece yapmak istiyorum. Son sınavdaki -Bilgi Sarmal Türkiye geneli- sonucum böyle. Sizce çok mu düşük netlerim? Fikirlerinizi yazabilirseniz sevinirim.
Türkçe 37 D 3Y
Sosyal 18 D 0 Y
Mat-Geo 12 D 6 Y
Fen 2 D 8 Y

Merhaba, derece yapmak istiyorum. Son sınavdaki -Bilgi Sarmal Türkiye geneli- sonucum böyle. Sizce çok mu düşük netlerim? Fikirlerinizi yazabilirseniz sevinirim.
Türkçe 37 D 3Y
Sosyal 18 D 0 Y
Mat-Geo 12 D 6 Y
Fen 2 D 8 Y
Hocam hatırladığım kadarıyla siz YKS ye girmiştiniz ve istediğiniz sıralamayı elde edememiştiniz. O seviyeden gelip derece yaparsanız mükemmel olur. Ancak OBP nizin de düşük olduğunu hatırlıyorum o yüzden normal gereken puandan biraz daha yüksek yapmak zorundasınız.

Deneme sonucuna gelirsek iyi seviyede bir Türkçe ve Sosyal karşılıyor bizi. Şu ana kadar hiçbir sorun yok gayet iyi ancak iş sayısala gelince dengesizlikler belli oluyor. Geçen denemenizde de sayısalda sıkıntılarınız vardı ancak bu denemede en azından Matematikte hafif gelişme var. Feni çok batırmışsınız o ayrı konu. Şu anlık sözel çalışma sürenizi kısıp sayısal çalışma sürenizi arttırmanız iyi bir tercih olur.

Türkçe 37 D 3Y
Sosyal 18 D 0 Y
Mat-Geo 12 D 6 Y
Fen 2 D 8 Y

Türkçeyi çok iyi yapmışsınız gerçekten tebrik ederim. Sosyalde aynı şekilde ancak matematik ve fene ağırlık verirseniz daha iyi olur.

Türkçe 37 D 3Y
Sosyal 18 D 0 Y
Mat-Geo 12 D 6 Y
Fen 2 D 8 Y
3D diye tahmin ediyorum. Eğer 3d tg2 ise sosyaliniz çok iyi. Türkçe inanılmaz kolaydı, ben bile 37-1 yaptım o yüzden iyi diyemiyeceğim. Matematik iyileşmeli. Fen kesinlikle iyileşmeli.