Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Matematikten hızlı ve düzgünce konuları bitirip AYT'ye geçmen gerekiyor. Dil bilgisi ve dümenden paragraf hallet denemelere başla. Fenler zaten aynı. Okullar açılmadan geometride en kötü üçgenleri bitir. Sosyal ise şimdilik gerek yok.
Canepe
Uzman
Her şeyden önce sistemi ve yapman gerekenleri bir kavra. Hedefin için neleri çözmen gerektiği vs. vs.
TYT için tüm derslerin konularını not al, o notlar üzerinden o derslerin kamp kitaplarını alarak sevdiğin bir hocanın kampı ile başla. Dersleri o kamp kitapları ve videoları ile iyice sindirdikten sonra soru bankası çözecek kıvama gelirsin. Sonra zaten AYT için tekrar konu açarsan eminim buradakiler sana yardımcı olacaktır.
TYT için tüm derslerin konularını not al, o notlar üzerinden o derslerin kamp kitaplarını alarak sevdiğin bir hocanın kampı ile başla. Dersleri o kamp kitapları ve videoları ile iyice sindirdikten sonra soru bankası çözecek kıvama gelirsin. Sonra zaten AYT için tekrar konu açarsan eminim buradakiler sana yardımcı olacaktır.
PasPas
Becerikli
11 e geçtim ama şimdiden başlamak istiyorum.Matematikten hızlı ve düzgünce konuları bitirip AYT'ye geçmen gerekiyor. Dil bilgisi ve dümenden paragraf hallet denemelere başla. Fenler zaten aynı. Okullar açılmadan geometride en kötü üçgenleri bitir. Sosyal ise şimdilik gerek yok.
Hocam özel hoca aldım aile zoruyla kimya ve fizikten ama kötü etkiliyor bunlar beni. Zorla ödev yapıyorum konuya çalışmadan hoca benden istiyor. Sizce ayrılmalı mıyım?Matematikten hızlı ve düzgünce konuları bitirip AYT'ye geçmen gerekiyor. Dil bilgisi ve dümenden paragraf hallet denemelere başla. Fenler zaten aynı. Okullar açılmadan geometride en kötü üçgenleri bitir. Sosyal ise şimdilik gerek yok.
Çalışmak istediğin derslerle başlayıp yavaştan saat ekleye ekleye her gün özetler çıkartarak ilerleyebilirsin. Hele ki yeni 11.sınıf olduysan önünde çok uzun bir süre var. Kendini sıkıp bunaltmadan ayrıntılı bir şekilde çalışıp notlar alırsan özenli şekilde rahatlıkla yaparsın. Önce bence hangi ders hangi konular var falan diye bir liste oluştur ve en sevdiğinden yapmaya başla.
PasPas
Becerikli
Evet zaten öyle de oldu. Biosem ile başladım notları video sonu detaylıca tekrar edince iyi oluyor.Her şeyden önce sistemi ve yapman gerekenleri bir kavra. Hedefin için neleri çözmen gerektiği vs. vs.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Forumda rehberler mevcut. Ders ders YouTube hcalarını takip et. Bir yandanda 11 kitabı al okul konuları işledikçe çöz.
PasPas
Becerikli
Hocam sizce yukarıda yazdığım gibi özel hocadan ayrılmalı mıyım?Forumda rehberler mevcut. Ders ders YouTube hcalarını takip et. Bir yandanda 11 kitabı al okul konuları işledikçe çöz.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam sizce yukarıda yazdığım gibi özel hocadan ayrılmalı mıyım?
Gerek yok bence. YouTube'dan en iyi hocalar ders anlatıyor. Spesifik olarak anlamadığın yerler için özel ders alabilirsin.
PasPas
Becerikli
Anladım. Mesela hoca ile bilmiyorum yapamıyorum. İstek mi olmuyor anlamadım. Arıyor hoca ikide bir sinir etti yani. Ödevi yaptın mı gibisinden. Tek ilerlesem şahsen daha iyi yaparım sizce kökten ayrılayım mı?Gerek yok bence. YouTube'dan en iyi hocalar ders anlatıyor. Spesifik olarak anlamadığın yerler için özel ders alabilirsin.