Anladım. Mesela hoca ile bilmiyorum yapamıyorum. İstek mi olmuyor anlamadım. Arıyor hoca ikide bir sinir etti yani. Ödevi yaptın mı gibisinden. Tek ilerlesem şahsen daha iyi yaparım sizce kökten ayrılayım mı?

Ders değil de takip için olabilir. Önünde çok uzun bir süre var kendi başına hareket edip debelenme. Konuları YouTube üzerinden dinle anlayamağın yerleri ve planlamayı bir profesyonel ile yap.

Ders değil de takip için olabilir. Önünde çok uzun bir süre var kendi başına hareket edip debelenme. Konuları YouTube üzerinden dinle anlayamağın yerleri ve planlamayı bir profesyonel ile yap.
Hocam peki haftalık planı nasıl yapabilirim? Birçok kişi de sayısal seçtiğim için sen nasıl yapacaksın gibi tabirler kullandılar ne yapmalıyım sizce?

Hocam peki haftalık planı nasıl yapabilirim? Birçok kişi de sayısal seçtiğim için sen nasıl yapacaksın gibi tabirler kullandılar ne yapmalıyım sizce?

Rehberlere bak hocaları seç kamplarından ilerle. Adamakıllı çalışan yüzdesi bellidir merak etme. Şimdi düzenli çalışırsan 12'de hayatsız gibi günde 16 saat ders çalışmak zorunda kalmazsın.

Hocam sorun olmazsa link atabilir misiniz rehberi.

Konu 'AYT sayısal nasıl çalışılır?'
Konu 'TYT için kaynak ve hoca tavsiyeleri'.
Konu 'hardcore YKS rehberi'.
Benim olan rehber 12'ye geçenler için ancak gene de oku derim.