SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba,

Ben 1 Ekim'de TYT sınavı oldum fakat çok kötü bir sonuç geldi ve bu kötü netleri sizinle paylaşmak istedim 9-10'da hiç dersleri astarmayan biriydim fakat 11 de artık çalışmaya başladım umarım bu netleri düzeltirim bir yorumunuz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlarım genelde 30 net üstü yapmış.

resim_2024-10-31_214719937.webp

11.sınıfta 11.sınıfa önem ver, boş ver TYT'yi. TYT ile yazın haşır neşir olacaksın zaten, o her türlü toparlanır ama 11.sınıfta 11'e önem vermezsen o toparlanmaz işte. Arkadaşlarına da bakma, yarışman gereken kendinsin.

11.sınıfta 11.sınıfa önem ver, boş ver TYT'yi. TYT ile yazın haşır neşir olacaksın zaten, o her türlü toparlanır ama 11.sınıfta 11'e önem vermezsen o toparlanmaz işte. Arkadaşlarına da bakma, yarışman gereken kendinsin.

Hocam birkaç arkadaşım bana alttan alttan laf sokuyor ama umursamamaya özen gösteriyorum hedefim derece yapmak olduğundan bu netleri görünce tabii dalga konusu olmadan kaçınılmıyor.

Merhaba,

Ben 1 Ekim'de TYT sınavı oldum fakat çok kötü bir sonuç geldi ve bu kötü netleri sizinle paylaşmak istedim 9-10'da hiç dersleri astarmayan biriydim fakat 11 de artık çalışmaya başladım umarım bu netleri düzeltirim bir yorumunuz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlarım genelde 30 net üstü yapmış.

Eki Görüntüle 94986
Temelden başlaman lazım. Matematiği halledemezsen sınıfta kalma ihtimalin bile var özellikle sayısalsan.

Hocam birkaç arkadaşım bana alttan alttan laf sokuyor ama umursamamaya özen gösteriyorum hedefim derece yapmak olduğundan bu netleri görünce tabii dalga konusu olmadan kaçınılmıyor.
Hocam 13k yaptım, tavsiye konusunda rezaletim çünkü herkesin çok farklı olduğunu düşündüğüm için vereceğim tavsiyelerin hatalı olabileceğine inanıyorum ama tüm samimiyetimle vereceğim tek tavsiye şu anda 11.sınıfa odaklanman. Zerre takmamanı öneririm, çok büyük hata bence şu sınıfta TYT bakmak.

9-10'da hiç ders çalışmayan biri için o kadar da kötü değil. ben de aynı durumdaydım ve ilk denemem buna benzer gelmişti. (paydada kesirli ifade olunca ters çevrilip çarpılacağını bile bilmiyordum ilk zamanlar)

11'de TYT'yi tamamen boşlama ama ana odağın da olmasın, 11 konularını düzenli bir şekilde çalışarak hallet.

Derece derken kaç bin mesela? Bu netlere sahip olup ilk 100'e gireceğim falan demeyin yav. Başta sıralama hedefinden ziyade net hedefin olsun, "40 net olmalıyım, ondan sonra 50 ve sonra da 60" diye diye gitmek iyidir. Tek adımda merdivenin başından sonuna ulaşamayız değil mi?