Bütçe
1800000
Burda her yeri tangır tungur plastik olan Peugeot 2008 önermeyi biliyorsun ama :D Adam verdiği para bandına soytarılık yaparmış gibi B SUV öneriyorsun vah haline senin kardeşim. 2014 E180 aracım var ama büyük ihtimal senin aracından boştur ya. Paşam 2012 arabaya biniyor hala burda 2023 Tiguana boş muamelesi yapıyor. Git azıcık araştırma yap arabalarla ilgili bilgi sahibi ol burda biliyormuş gibi konuş. Hayalet gösterge de abartıldığı kadar çok önemli bir donanım da değil.
2012 Focus modellerinin hiçbirisinde hayalet kadran yok ki. Arkadaşın hayalet diye kastettiği şey sanırım ortadaki küçük bilgi ekranı. :)
1719585225361.webp

Ford kadar boş araç üreten bir marka görmedim, adamlar gidiyor D segment araçlarına Transit konsolunu koyuyorlar.

Burda her yeri tangır tungur plastik olan Peugeot 2008 önermeyi biliyorsun ama :D Adam verdiği para bandına soytarılık yaparmış gibi B SUV öneriyorsun vah haline senin kardeşim. 2014 E180 aracım var ama büyük ihtimal senin aracından boştur ya jantları 17 ya. Paşam 2012 arabaya biniyor hala burda 2023 Tiguana boş muamelesi yapıyor. Git azıcık araştırma yap arabalarla ilgili bilgi sahibi ol burda biliyormuş gibi konuş. Hayalet gösterge de abartıldığı kadar çok önemli bir donanım da değil.
Test sürüşü için Life paket 2024 Tiguan verdiler. Dışından kısılmış ama iç donanımı ve ekstraları dolu bir araç. Şu an 2024 Tiguan R-Line var. İç mekanda sayabileceğim çok fark yok.

O fiyata cidden 1.5 TSI Tiguan varken segment düşürüp 2008 önermek komedi sadece.

Test sürüşü için Life paket 2024 Tiguan verdiler. Dışından kısılmış ama iç donanımı ve ekstraları dolu bir araç. Şu an 2024 Tiguan R-Line var. İç mekanda sayabileceğim çok fark yok.
Doğru hocam sonuna kadar 2022 de Doğuş Oto ikame araç olarak verdi orda deneyimledim mükemmel araç, dolusu boşu VW kalitesi ayrı bir şey.

Doğru hocam sonuna kadar 2022 de Doğuş Oto ikame araç olarak verdi orda deneyimledim mükemmel araç, dolusu boşu VW kalitesi ayrı bir şey.
Bundan önce 2014 Tiguan 1.4 TSI Sport&Style vardı. Sıfır alınmıştı. Araba bu zamana kadar hiç yolda kalmadı. Tek sunroof motoru bozuldu o kadar. Zaten onda da Doğuş Oto ikame Golf verdi.

O fiyata cidden 1.5 TSI Tiguan varken segment düşürüp 2008 önermek komedi sadece.
Segmentler farklı zaten. B-SUV ile D-SUV arasında donanımı geçtim, boyut olarak bile dağlar kadar fark var.
Alman arabalarına laf yok, ama masrafı Fransız'a göre de fazla oluyor. Ben halen daha Austral alınmasını öneriyorum. Renault kendini son 5 senede fazlaca geliştirdi, Mercedes ortaklı 1.3 160 HP motora bence bir şans verilmeli.
1719585612284.webp

1719585715710.webp

Bundan önce 2014 Tiguan 1.4 TSI Sport&Style vardı. Sıfır alınmıştı. Araba bu zamana kadar hiç yolda kalmadı. Tek sunroof motoru bozuldu o kadar. Zaten onda da Doğuş Oto ikame Golf verdi.
Kesinlikle hocam, 10 Sene VAG grubu arabaya bindim Seat,Audi,VW sadece 2018 yılında 2013 Jetta aracımda 74.000KM de iyi niyet garantisinden kavrama değişti onun dışında hiçbir masraf yapmadım

Segmentler farklı zaten. B-SUV ile D-SUV arasında donanımı geçtim, boyut olarak bile dağlar kadar fark var.
Alman arabalarına laf yok, ama masrafı Fransız'a göre de fazla oluyor. Ben halen daha Austral alınmasını öneriyorum. Renault kendini son 5 senede fazlaca geliştirdi, Mercedes ortaklı 1.3 160 HP motora bence bir şans verilmeli.
Eki Görüntüle 60578
Eki Görüntüle 60581
İç tasarımını beğenmiyorum. Dışı çok karizma ama.