İçi ve arkası çok güzel ama önü bana baya itici geliyor, Porsche'ye benzetip yuvarlamışlar gibi. Ama herkesin zevki farklı tabi.Yeni jenerasyon Tiguan'ı çok şişirdiler. Ondan eski Touaregler boyutlarında gibi duruyor. Ekranın büyüklüğü de çok işlevsel.
Eki Görüntüle 60583
Eki Görüntüle 60586
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1800000
Smmmhunter
Üstün
Hocam bi bakıma da öyle. Macan yandan yemiş Tiguan.İçi ve arkası çok güzel ama önü bana baya itici geliyor, Porsche'ye benzetip yuvarlamışlar gibi. Ama herkesin zevki farklı tabi.
Kodiaq ve Ateca'da aynı şekilde.
Pcman80
Üstün
Hocam ben kimseye hayalet kadran var demedim ki?2012 Focus modellerinin hiçbirisinde hayalet kadran yok ki. Arkadaşın hayalet diye kastettiği şey sanırım ortadaki küçük bilgi ekranı.
Eki Görüntüle 60576
Ford kadar boş araç üreten bir marka görmedim, adamlar gidiyor D segment araçlarına Transit konsolunu koyuyorlar.
Hocam sizin için değil zaten, yukarıda başka bir 2012 model Focus kullanan arkadaş, benim araçta da jant ve hayalet kadran var demişti. Ona istinaden paylaştım.
Pcman80
Üstün
Hayaletten kastı Casper galiba.
Hocam sizin için değil zaten, yukarıda başka bir 2012 model Focus kullanan arkadaş, benim araçta da jant ve hayalet kadran var demişti. Ona istinaden paylaştım.
O paraya Reno var Austral.
Ben de ondan bahsettim. Kuga gibi boş bir araca varana kadar Austral var. Yeni ödül aldı, yabana atılacak araç değil.
TrexMobile
Başarılı
Peugeot 2008 diyen vardı Kuga yı boşverBen de ondan bahsettim. Kuga gibi boş bir araca varana kadar Austral var. Yeni ödül aldı, yabana atılacak araç değil.
E T-Roc alsın o zaman
Tiguan da var bu arada o paraya. Diğerlerine göre eski olsa da güzel araba.
Smmmhunter
Üstün
Tiguan'la T-Roc yakın gözüksede çok farklı arabalar. Tiguan zaten şişirilmiş ve yükseltilmiş Golf. Sürüş hissiyatları farklı.E T-Roc alsın o zamanTiguan da var bu arada o paraya. Diğerlerine göre eski olsa da güzel araba.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young