Pcman80
Üstün
Yakın zamanda Kuga almayı düşünüyorum. 3 silindirli motor sorun çıkarır mı? Ya da bu bütçeye 2. el Cherry hariç SUV ne önerebilirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1800'e VW'den adam akıllı araba yok ki?Yenilerde sıkıntı yok olmaz da kolay kolay ancak ben Puma'da beğenmedim motoru açıkçası. Çok titreşimli çalışıyor. Chery'den kesinlikle uzak dur. VW'lere bakmanı öneririm.
Peki TUCSON 2022 N-Line?Kuga'dan çok hoşlandığımı ve tercih edebileceğimi söyleyemem şahsen. GT 1.2 PureTech 130 HP motorlu Peugeot 2008 öneririm.
Güzel bir alternatif olabilir fakat bütçenizi biraz aşmalısınız 2022 Tucson için.Hocam 1800'e VW'den adam akıllı araba yok ki?
Peki TUCSON 2022 N-Line?
Hocam 1800'e anca life tiguan alınıyor o da çok boş.Söylediğiniz fiyat bandına en mantıklı araç sıfır kilometreye yakın Tiguan dır.
Çok da boş değil hocam eski Trendline lar gibi değil. Jantları sadece daha küçük, hayalet göstergesi yok, ön IQ led far takımı yok onun yerine Basic Led kullanılmış, bir de iç döşemeler. Onun dışında Elegance donanıma göre farkı yok diğer donanımları standart hocam. Şu an ne kullanıyorsunuz hocam?Hocam 1800'e anca life tiguan alınıyor o da çok boş.
Bahsettiğiniz özelliklerin olmaması, aracı yeterince boş kılıyor zaten. O bütçede boş arabaya binmek mantıklı değil. Dolu araba kullanımı her zaman daha hoş hissettirir kullanıcıya.Çok da boş değil hocam eski Trendline lar gibi değil. Jantları sadece daha küçük, hayalet göstergesi yok, ön IQ led far takımı yok onun yerine Basic Led kullanılmış, bir de iç döşemeler. Onun dışında Elegance donanıma göre farkı yok diğer donanımları standart hocam. Şu an ne kullanıyorsunuz hocam?