İyi günler,sorum başlıktaki gibi: Ücretli bir Linux dağıtımı kullandınız mı?
Siz ücretli bir dağıtım kullandınız mı? Eğer kullandıysanız bir artısı oldu mu?
- Red Hat Enterprise Linux Workstation Müşteri Hizmetleri Olmayan Sürümü: Yıllık 196,90$.
Açıklamasında şu ifade yer alıyor:
"Yüksek performanslı grafikler, animasyon ve bilimsel aktiviteler için optimize edilmiştir."
Devamında ise şu öneriler bulunuyor:- Fiziksel sunucular veya düşük yoğunluklu sanal sunucular için: Red Hat Enterprise Linux Server’ı yapılandırın.
- Yüksek yoğunluklu sanal sunucular için: Red Hat Enterprise Linux for Virtual Datacenters’ı yapılandırın.
- IBM Power kullanıcıları için: Red Hat Enterprise Linux for IBM Power Little Endian’ı yapılandırın.
- IBM Z kullanıcıları için: Red Hat Enterprise Linux Server for IBM Z’yi yapılandırın.
- Şu anda 3D oyunlarda en yüksek FPS'i veren dağıtım, Red Hat'in ücretsiz olarak sunduğu Fedora.
- SUSE Linux Enterprise Desktop Standart Sürümü: Yıllık 117€.
Açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:
"SLE Desktop, SUSE Linux Enterprise Server'ın çekirdeğini paylaşır ve değerli kurumsal verilerin benzersiz bir şekilde korunmasını sağlayan gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmıştır."
Ayrıca, bakım ve destek hizmeti de sağlanıyor. Destek hizmetine şu yollarla erişilebiliyor:- Web sitesi
- E-posta
- Chat(tam anlamıyla ne kastettiklerini bilmiyorum)
- Telefon
- Ayrıca, destek taleplerine 4 saat içinde yanıt verileceği belirtilmiş.
- Ubuntu Pro: Ev kullanıcısı için 5 bilgisayara kadar ücretsiz.
İş yeri masaüstü bilgisayarları için yıllık 25$, standart destek için toplam 150$ ücret talep ediliyor.
Ubuntu Pro, güvenlik odaklı bir sürüm. Şu vaatlerde bulunuyor:- Bulunan açıkların 24 saatten kısa sürede kapatılacağı.
- İşletim sistemi ve uygulamalar için 10 yıl destek ve güncelleme sağlanacağı.
Siz ücretli bir dağıtım kullandınız mı? Eğer kullandıysanız bir artısı oldu mu?
Son düzenleme: