kubatotuzsubat111
Uzman
Uncharted'da TLOU'da izledim ikisi de hoşuma gitmedi ama oyunları güzel ondan eminim. Tabii başlayamadım daha.
Oyunu sardı beni bayağı. Bir tek oynanışını beğenmedim keşke hemen bitse diyordum.Uncharted'da TLOU'da izledim ikisi de hoşuma gitmedi ama oyunları güzel ondan eminim. Tabii başlayamadım daha.
Yani diğer korku oyunları gibi değil korkutma tarzı falan. Spoiler vermek istemiyorum. Ama şans vermenizi öneririm. Bu arada eğer oynayacaksanız sinyallerin hikayesini wikisinden araştırın sonra benim gibi 11 saatlik kayıt dosyanız çöp olmasın.Oynamam gibi. Birçok korku oyunu aldım ama daha birini açıp oynamış değilim korktuğum için
Yani diğer korku oyunları gibi değil korkutma tarzı falan. Spoiler vermek istemiyorum. Ama şans vermenizi öneririm. Bu arada eğer oynayacaksanız sinyallerin hikayesini wikisinden araştırın sonra benim gibi 11 saatlik kayıt dosyanız çöp olmasın.
Hikayeli oyun istiyorsanız “Dishonered” gibi efsaneleşmiş bir seriyi oynayabilirsiniz.
Videosuna baktımda pek hoşuma gittiğini söyleyemem.
Oynamam gibi. Birçok korku oyunu aldım ama daha birini açıp oynamış değilim korktuğum için.
Fortnite'ı bir defa oynadım ondan sonra hiç girmedim hocam.
İlk attığınız oyunuda oynamam gibi.
Kütüphanede duruyorlar daha oynayamadım. Ya zaten şu sıralar CS dışında hiçbir oyuna girmiyorum adamakıllı. Dizi izlemeyide bıraktım. Filmleri açıyorum yarım saat geçiyor telefonda buluyorum kendimi. Hikaye oyunları da aynı hesap daha hiçbirini bitiremedim.
RP oyunuymuş sanırım ama offlineda oynanıyorsa oynarım muhtemelen.
War Thunder oynadım sevemedim. Kenshi ise sanırım Metin2 tarzı bir oyun hiç oynayamam öyle oyunları.