P pars Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.276 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.121 Yer Aydın 10 Temmuz 2024 #11 Hangi ildesin sen?
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.017 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Temmuz 2024 #12 pars dedi: Hangi ildesin sen? Genişletmek için tıkla... Aksaray. Neden ki?
P pars Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.276 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.121 Yer Aydın 10 Temmuz 2024 #13 Yiğidowski dedi: Aksaray. Neden ki? Genişletmek için tıkla... O halde Aksaray Gençlik Merkezi'ne ulaşarak kampa katılmayacağınızı belirtin. Bir kişi fazladan faydalansın. Eğer bildirmezseniz sorun olur.
Yiğidowski dedi: Aksaray. Neden ki? Genişletmek için tıkla... O halde Aksaray Gençlik Merkezi'ne ulaşarak kampa katılmayacağınızı belirtin. Bir kişi fazladan faydalansın. Eğer bildirmezseniz sorun olur.
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.017 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Temmuz 2024 #14 pars dedi: O halde Aksaray gençlik merkezi'ne ulaşarak kampa katılmayacağınızı belirtin. Bir kişi fazladan faydalansın. Eğer bildirmezseniz sorun olur. Genişletmek için tıkla... Ben hocama söyledim bu öğlen, bizim kağıtlarımızı o göndermişti mesaja görüldü atmış umarım sorun olmaz.
pars dedi: O halde Aksaray gençlik merkezi'ne ulaşarak kampa katılmayacağınızı belirtin. Bir kişi fazladan faydalansın. Eğer bildirmezseniz sorun olur. Genişletmek için tıkla... Ben hocama söyledim bu öğlen, bizim kağıtlarımızı o göndermişti mesaja görüldü atmış umarım sorun olmaz.