nitr0 28

Başarılı
Yer
İstanbul
Sürece hakimim artık (maalesef). Kaliteli bir yerde okumak istiyorum. Bir ton kaynak var evde sınavdan sonra atmamıştım. Şu anki sınav sonucum şehir dışı bir yer tutuyor ama ben yaşadığım şehir (İstanbul) istiyorum. Gerekirse biri eşliğinde değil de deneme kulübü eşliğinde giderim diye düşündüm. Bıktım artık birilerinin sınav hakkında soru sorumasına şöyle böyle etmeyi. Ya da tercih yapıp sınavı üniversiteyle götürmeyi düşündüm. Ama şehir dışına çıkmayı da istemiyorum. İstanbul'da bir yerler tutuyor ama çoğu özel. Bu arada OBP'mde düşük, Lise'de sınavları çok takmadım, bilgim de yoktu ilk zamanlar açıkçası :D

Özel değilse bu sene kaç yaptın ve önceki senede? Buna göre kafamızda oturtabiliriz veya ileriye yönelik daha sağlam bir öneride bulunabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan içine sindiği mesleği yapmalı. Bu uğurda geçen seneleri harcanmış saymam şahsen. Ama çok kritik bir cevap vereceğim sana. Bir hedefin varsa mantıklı ama hedefsizce sonraki sene sonu yine savrulup duracaksan mantıksız, yerleş geç.

Özel değilse bu sene kaç yaptın? Ve önceki senede. Buna göre kafamızda oturtabiliriz v eya ileriye yönelik daha sağlam bir öneride bulunabiliriz.

Eşit ağırlık 240bin. Normalde sayısalcıyım. Eşit ağırlıkta işletme, iktisat, YBS gibi bölümlere de açık olduğum için eşit ağırlıktan girdim, son 2-3 hafta ona göre gittim ama bu kadar oldu. Edebiyat'ım az daha iyi gelse böyle uğraşmayacaktım şu an.

İnsan içine sindiği mesleği yapmalı. Bu uğurda geçen seneleri harcanmış saymam şahsen. Ama çok kritik bir cevap vereceğim sana. Bir hedefin varsa mantıklı ama hedefsizce sonraki sene sonu yine savrulup duracaksan mantıksız, yerleş geç.

Katılıyorum. Okumak için okumak istemiyorum, hedefim bilgisayar mühendisliği bu arada. Ama başka mühendisliklerde olabilir, makine gibi.

Kaliteli dediğin yer Boğaziçi, YTÜ veya İTÜ sanırım. Doğru mu?

Evet, o kalibrede yerler. Bu son şansım ve mecburum kazanmaya. Eğer çalışırsam meyvesini alıyorum ama gerisini getirmedim. Yıl başlarında TYT netlerim 72 civarlarındaydı. Bu netleri koruyup AYT yapsam en kötü 60-70 binde bir yerdeydim şu an.

Sürece hakimim artık (maalesef). Kaliteli bir yerde okumak istiyorum. Bir ton kaynak var evde sınavdan sonra atmamıştım. Şu anki sınav sonucum şehir dışı bir yer tutuyor ama ben yaşadığım şehir (İstanbul) istiyorum. Gerekirse biri eşliğinde değil de deneme kulübü eşliğinde giderim diye düşündüm. Bıktım artık birilerinin sınav hakkında soru sorumasına şöyle böyle etmeyi. Ya da tercih yapıp sınavı üniversiteyle götürmeyi düşündüm. Ama şehir dışına çıkmayı da istemiyorum. İstanbul'da bir yerler tutuyor ama çoğu özel. Bu arada OBP'mde düşük, Lise'de sınavları çok takmadım, bilgim de yoktu ilk zamanlar açıkçası :D
2. mezun EA 240 bin baya kötü maalesef, bu yıl da çalışmadın büyük ihtimal. Ben de aynı sıralamalardan 3. mezuna kalıp 26 bine çekmiştim.