Reeder'dan bahsediyoruz? En kral modeli 1 yıl bile dayanamıyor, yazılım güncellemesiyle brick alıyor. Kısa vadede ucuza telefon aldım diye seviniyorsunuz fakat uzun vadede o iş öyle olmayacak. :D Hem GM 8'in işlemcisi attığın Reeder'dan iyi :D, Sırf mesaj yazmak için yazmayın. :)
2.5 yıl garantili telefon. Bir şey olursa satın aldığın yer ilgileniyor.

Ne kadar para o kadar köfte. Kulak çınlayacak bir şey bir durum yok.
Birazcık düşün bence, bu ekonomide vergiler dahil ₺2500'e satılan cihazın nasıl bir cihaz olduğunu.

Ayrıca şimdi "beğenmedim" atmadan söyleyeyim cihaz ilk kurulumdan sonra kasmaya başlayacak ve pişman edecek. Niye alsın elinde daha iyi bir cihaz varken? Ve sen niye bunu öneriyorsun?

Birazcık düşün bence, bu ekonomide vergiler dahil ₺2500'e satılan cihazın nasıl bir cihaz olduğunu.

Ayrıca şimdi "beğenmedim" atmadan söyleyeyim cihaz ilk kurulumdan sonra kasmaya başlayacak ve pişman edecek. Niye alsın elinde daha iyi bir cihaz varken? Ve sen niye bunu öneriyorsun?
Kastığı falan yok. 1.5 aydır kullanıyorum. Daha iyi bir cihaz için bütçeyi artırmak lazım.

Kastığı falan yok. 1.5 aydır kullanıyorum. Daha iyi bir cihaz için bütçeyi artırmak lazım.
Ortada belirli bir bütçe olduğunu kim söyledi? Olabildiğince işimi görecek seviyede ucuz olsun dedi. Attığın cihaz her anlamda gereksiz. Çünkü arkadaşın elindeki GM 8 attığın o çöpten daha iyi.

Ortada belirli bir bütçe olduğunu kim söyledi? Olabildiğince işimi görecek seviyede ucuz olsun dedi. Attığın cihaz her anlamda gereksiz. Çünkü arkadaşın elindeki GM 8 attığın o çöpten daha iyi.
Niye bu kadar uzatıp tribe girdin merak ettim? GM babanın falan mı? Ben istediğimi öneririm yani. Her önerimiz alınıyor değil sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör: