Pcman80
Üstün
Babasının olup olmamasıyla alakası yok, kabul et Reeder dandik.Niye bu kadar uzatıp tiribe girdin merak ettim? GM babanın falan mı.
Babasının olup olmamasıyla alakası yok, kabul et Reeder dandik.Niye bu kadar uzatıp tiribe girdin merak ettim? GM babanın falan mı.
Dünyanın en iyi telefonu diyen yok zaten.Babasının olup olmamasıyla alakası yok, kabul et Reeder dandik.
İlk önce üslûbuna dikkat edip karşındaki ile düzgün konuşmayı öğren, ben senin asker arkadaşın falan değilim, ayrıca ne tribi? Reeder dandik. Benim GM savunduğum falan yok. Sadece GM 8 daha iyiyken bunu önermek para israfı olacaktır dediğim için triplendin. Objektif olmayıp triplenen sen oluyorsun şu an. Objektif olarak konuşunca ise. Babanın falan mı diye eleştiriliyoruz. Ne bu ya?Niye bu kadar uzatıp tiribe girdin merak ettim? GM babanın falan mı.
Tamam ama ucuz etten de yahni olmaz.Dünyanın en iyi telefonu diyen yok zaten.
Ne kadar para o kadar köfte diyorum zaten.
Ayrıca S19 MAX64, Instagram'da kasmıyor. Ama A14 kasıyordu. Bunu da not düşeyim.
Tek seçenek A14 mü sanki?Instagram'da kasmıyor. Ama A14 kasıyordu. Bunu da not düşeyim.
Gerçekten Helio P22 SoC'lu cihaz mı önerdin o kadar Snapdragon 680, Exynos 1330 SoC'lu cihazlar önerilmiş.Sosyal medya için yeterli bir telefon.
![]()
Reeder S19 Max (64 GB)
Reeder S19 Max detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Lütfen artık Reeder önermeyin.Sosyal medya için yeterli bir telefon.
![]()
Reeder S19 Max (64 GB)
Reeder S19 Max detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com