Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Biraz daha net bir fotoğraf atar mısın?
Sportif Ördek
Yetkin
Konudaki ss'di. Normal fotoğrafı atayım hocam. Yakınlaştırınca gözüküyor olmalı ama bilemedim.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Konudaki SS'di. Normal fotoğrafı atayım hocam. Yakınlaştırınca gözüküyor olmalı ama bilemedim.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?
DDU ile driverları silip indirmeyi denedin mi?
Sportif Ördek
Yetkin
Ekran Kartı Driver'ı eski aslında biraz farkındayım. Ondan yapması muhtemel olabilir belki de. Fakat bugün yarın sıfırdan Windows 11 kurmayı düşünüyorum, ya da oyunu tekrar silip yükleyebilirim.
Hatada oyunun kurulu olduğu yol gösterilmiş gibi gördüm, muhtemelen oyunla alakalı bir sorun hocam. Ama daha önce görmemiştim.
- Makaleler
- 1
Dosyaları doğruladın mı?Ekran Kartı Driver'ı eski aslında biraz farkındayım. Ondan yapması muhtemel olabilir belki de. Fakat bugün yarın sıfırdan Windows 11 kurmayı düşünüyorum, ya da oyunu tekrar silip yükleyebilirim.
Hatada oyunun kurulu olduğu yol gösterilmiş gibi gördüm, muhtemelen oyunla alakalı bir sorun hocam. Ama daha önce görmemiştim.
Sportif Ördek
Yetkin
Evet doğruladım. Şu an daha denemedim hata var mı yok mu diye.
Ekstra olarak hata ekranındaki oyunun kurulu olduğu dizinde Setup'u bulup tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakı işaretledim. Bazı yerlerde bunu önermişler.
İşin garip tarafı dün de oynadım bir şey yoktu. Bugün PSU'yu yeni aldığım kompresörle temizledim fanını tutarak çubukla. Sonra kasanın tozunu her zamanki gibi temizledim (kasa içine kompresörü değil de, normal fön makinesi soğuk ayarında yaptım ve fanların dönmemesini de sağlayarak) muhtemelen tesadüf oldu Unreal Engine hatası.
- Makaleler
- 1
Gördüğüm kadarıyla Windows 10 kullanıyorsunuz. Windows 10'un desteği bu akşam bitiyor. Rufus'tan yazdırıp Windows 11'e geçin bence.Evet doğruladım. Şu an daha denemedim hata var mı yok mu diye.
Ekstra olarak hata ekranındaki oyunun kurulu olduğu dizinde Setup'u bulup tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakı işaretledim. Bazı yerlerde bunu önermişler.
İşin garip tarafı dün de oynadım bir şey yoktu. Bugün PSU'yu yeni aldığım kompresörle temizledim fanını tutarak çubukla. Sonra kasanın tozunu her zamanki gibi temizledim (kasa içine kompresörü değil de, normal fön makinesi soğuk ayarında yaptım ve fanların dönmemesini de sağlayarak) muhtemelen tesadüf oldu Unreal Engine hatası.
Sportif Ördek
Yetkin
Gördüğüm kadarıyla Windows 10 kullanıyorsunuz. Windows 10'un desteği bu akşam bitiyor. Rufus'tan yazdırıp Windows 11'e geçin bence.
Windows 11 25H2 Kurulu hocam Flash bellekte hazırda gözümün ucunda duruyor. BIOS'ta Secure Boot'ta açık, sadece TPM kapalı onu açmam gerekli. Başka bir şey kalmadı ama Windows 10'u güzel uğurlamak istiyorum. Açıkçası kopamıyorumda Windows 10'dan şaka maka. Windows 11'e geçip türlü hatalarla ve buglarla uğraşmak gözümü korkutuyor açıkçası.
- Makaleler
- 1
Eskiden vardı onlar şu an güzel bir işletim sistemi.Windows 11'e geçip türlü hatalarla ve buglarla uğraşmak gözümü korkutuyor açıkçası.
Yeni konular
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532