Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZeroCMD

Başarılı
Merhaba;

XFX RX 580 GTS XXX ED 8 GB OC+ ekran kartıma UEFI desteği kazandırmak için BIOS yüklemiştim, 1 haftadır sorunsuz çalışıyordu. Dün akşam kapattım sabah ekran vermiyor, klavye ışıkları vs. yanmıyordu. Yedek ekran kartını taktım ve Secure Boot kapattığım zaman ekran yok ama klavye ışıkları yanıyor.

Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

XFX RX 580 GTS XXX ED 8 GB OC+ ekran kartıma UEFI desteği kazandırmak için BIOS yüklemiştim, 1 haftadır sorunsuz çalışıyordu. Dün akşam kapattım sabah ekran vermiyor, klavye ışıkları vs. yanmıyordu. Yedek ekran kartını taktım ve Secure Boot kapattığım zaman ekran yok ama klavye ışıkları yanıyor.

Sebebi ne olabilir?

Secure Boot'u kapatınca CSM'yi açtınız mı?

O zaman RX580'de donanımsal bir problem oldu, anakartta 2. Ekran kartı takacak slot veya işlemcide dahili GPU var mı?

O zaman RX580'de donanımsal bir problem oldu, anakartta 2. Ekran kartı takacak slot veya işlemcide dahili GPU var mı?
Yok hocam kartım B450 S2H, farklı belki ekran kartında çalışıyor. bu kart sözde zamanla tamir görmüştü. Baktığım zaman benim yenilediğim termal ped mevcut üzerinde.

CMOS sıfırlaması yaptım. Artık klavye ve mouse ışığı gelmiyor.