Merhaba bir sorum olacaktı, benim ekran kartı GPU Z baktığımda UEFI tiki yok ekran kartının üzerinde BIOS Switch yok bunu nasıl UEFI açık hale getirebilirim?
Yani yaparım fakat adım adım doğru yapıldığında bir sorun çıkarmaz değil mi kart?
Acaba hangi akılsız bunu düzgün yapmamış.
Beanmg Drive ETS 2 GoW gibi oyunlarda performans sıkıntısı yok YouTube'dan baktığım gibi aynı şekil işliyor ama CSM kapatamıyorum içimde kaldı bazılarında bozuluyormuş hemen CSM kapatınca bende bozulma söz konusu olmadı ve Fast boot açtığımda bile açılmadı PC ESC bastığımda BIOS ekranına geri döndü.
BIOS sürümü 6042(eski)
Akşam geldiğimde deneyeceğim şimdi okula gidiyorum bu BIOS Switch sanırım nitrolarda oluyor bende göremedim, sistemi kapatıp bakarım oraya varsa açarım bozulma gibi bir şey olur mu, VBIOS orijinal değil demiştiniz.
Tamam yardımınız için teşekkürler bir de anakart BIOS'u güncellicektim ama güncellemekten vazgeçtim, görsel logo falan değişikliği var mış o yüzden tek güncelleme yaptığım kart H61H2 diye bir karttı, AFUWIN ile güncellemiştim.
Şimdi bu önemli bakın, bu kartların BIOS'ları UEFI çalışmayabiliyor, CSM kapatınca bazen BIOS'da görüntü vermiyor, bazen de hiç görüntü vermiyor, sizin işlemciniz ne?