Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
VBIOS düzeltilmezse o kart tam performans çalışmaz, hatta sorun çıkarabilir, kartın tam modelini yazar mısın?
Yani yaparım fakat adım adım doğru yapıldığında bir sorun çıkarmaz değil mi kart?
Acaba hangi akılsız bunu düzgün yapmamış.
Beanmg Drive ETS 2 GoW gibi oyunlarda performans sıkıntısı yok YouTube'dan baktığım gibi aynı şekil işliyor ama CSM kapatamıyorum içimde kaldı bazılarında bozuluyormuş hemen CSM kapatınca bende bozulma söz konusu olmadı ve Fast boot açtığımda bile açılmadı PC ESC bastığımda BIOS ekranına geri döndü.
BIOS sürümü 6042(eski)
Anlattım ya frekansları bozuk, VBIOS orijinal değil diye.
Siz aşağıdaki görsellerdeki kısımları kontrol edin, BIOS anahtarı var mı oralarda.
Varsa sistemi kapatıp anahtarı diğer tarafa çekip açın sistemi, GPU-Z görüntüsü paylaşın.
Eki Görüntüle 149789Eki Görüntüle 149790
Akşam geldiğimde deneyeceğim şimdi okula gidiyorum bu BIOS Switch sanırım nitrolarda oluyor bende göremedim, sistemi kapatıp bakarım oraya varsa açarım bozulma gibi bir şey olur mu, VBIOS orijinal değil demiştiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Pulse modellerinde de oluyor, bozulmaz merak etmeyin, paylaştığım kartlar Pulse.
Tamam hocam bakacağım.
Not: Son driver sürümünde BlueStacks Brawl Stars'da 144 FPS yapınca WattMan yiyordum. 23.3.2 gibi bir sürüm kurdum düzelmişti.
O farklı bir konu, BlueStacks ile sorun yaşayanlar var, BIOS durumuna bakalım önce.
Tamam yardımınız için teşekkürler bir de anakart BIOS'u güncellicektim ama güncellemekten vazgeçtim, görsel logo falan değişikliği var mış o yüzden tek güncelleme yaptığım kart H61H2 diye bir karttı, AFUWIN ile güncellemiştim.
BIOS Switch yazan yer yok nasıl yapabiliriz?
Ekran kartının içinde var ama oynamıyor.
Tamam sağa doğru çevirdim
Hocam bu Dual BIOS dedikleri şimdi çevirdim ya belki orijinal BIOS vardır bu çevirdiğim taraf olan?
Driver gitmiş gibi görünüyor.
Dosya Ekleri
Ohoştayken derecem 33 derece oldu (47 idi eskidendi)ve şimdi değerle çok iyi!
VBIOS umarım orijinaldir lütfen uğraşmayalım ya.
Ona bakacağız işte, şimdi sistemi açın görüntü verirse GPU-Z görüntüsü paylaşın.
VBIOS umarım orijinaldir lütfen uğraşmayalım ya.
Dosya Ekleri
Bu BIOS orijinal, anahtar bu konumda kalsın.
Şimdi bu önemli bakın, bu kartların BIOS'ları UEFI çalışmayabiliyor, CSM kapatınca bazen BIOS'da görüntü vermiyor, bazen de hiç görüntü vermiyor, sizin işlemciniz ne?
Şimdi bu önemli bakın, bu kartların BIOS'ları UEFI çalışmayabiliyor, CSM kapatınca bazen BIOS'da görüntü vermiyor, bazen de hiç görüntü vermiyor, sizin işlemciniz ne?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.