KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 28 Haziran 2024 #21 tear dedi: Kalitesiz, düz bir HTML sayfası gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Neyse, dileyelim ki birilerine yardımcı olsun yaptığım ufak rehber. Zira kafam kırılmıştı bu konuyu araştırana kadar.
tear dedi: Kalitesiz, düz bir HTML sayfası gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Neyse, dileyelim ki birilerine yardımcı olsun yaptığım ufak rehber. Zira kafam kırılmıştı bu konuyu araştırana kadar.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 28 Haziran 2024 #22 tear dedi: Böyle olsa yine iyi, ben seviyorum bu tarz siteleri nostaljik havası var. Genişletmek için tıkla... Ben böyle siteler yapıyorum kendime genelde.
tear dedi: Böyle olsa yine iyi, ben seviyorum bu tarz siteleri nostaljik havası var. Genişletmek için tıkla... Ben böyle siteler yapıyorum kendime genelde.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 28 Haziran 2024 #23 Ben yatıyorum arkadaşlar, görüşleriniz için sağ olun. Diğer görüşleri de yazan olursa yarın okurum. İyi akşamlar. - Akrep Oltran.
Ben yatıyorum arkadaşlar, görüşleriniz için sağ olun. Diğer görüşleri de yazan olursa yarın okurum. İyi akşamlar. - Akrep Oltran.
brkyozell Yetkin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 804 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.206 28 Haziran 2024 #24 Anladığım kadarıyla Minecraft hakkında ufak tutoriallar paylaşmak istiyorsunuz. Fikir güzel ancak site tasarımı pek iç açıcı değil. Bir temayla birlikte WordPress kullanın, çok daha güzel bir çözüm olur. Oltran dedi: Ben yatıyorum arkadaşlar, görüşleriniz için sağ olun. Diğer görüşleri de yazan olursa yarın okurum. İyi akşamlar. - Akrep Oltran. Genişletmek için tıkla... İyi geceler!
Anladığım kadarıyla Minecraft hakkında ufak tutoriallar paylaşmak istiyorsunuz. Fikir güzel ancak site tasarımı pek iç açıcı değil. Bir temayla birlikte WordPress kullanın, çok daha güzel bir çözüm olur. Oltran dedi: Ben yatıyorum arkadaşlar, görüşleriniz için sağ olun. Diğer görüşleri de yazan olursa yarın okurum. İyi akşamlar. - Akrep Oltran. Genişletmek için tıkla... İyi geceler!
dewberry Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 30 Beğeniler 3.312 Yer LTAD 28 Haziran 2024 #25 Oltran dedi: Akrep Nalan güldürdü hocam O kadar mı kötü yahu? Genişletmek için tıkla... Güncellik vs. açısından değil. Sadece tasarım açısından. Alışılmış özellikler ve tasarım algısı yok sitende.
Oltran dedi: Akrep Nalan güldürdü hocam O kadar mı kötü yahu? Genişletmek için tıkla... Güncellik vs. açısından değil. Sadece tasarım açısından. Alışılmış özellikler ve tasarım algısı yok sitende.