Burak Birinci

Üstün
Makaleler
1
Yer
Dubai
Yarın kapında seçeneği ile Galaxy S24 aldım. Kargo salı günü gelmesi gerekiyordu bütün gün evde bekledim kimse gelmedi. Ertesi gün de öğlene kadar bekledim akşam çıktığımda kargo uğramış beni bulamadığı için geri dönmüş. Müşteri hizmetleri salı günü de geldiklerini iddia ediyor ama kimse gelmedi sadece çarşamba günü gelip bulamadıkları için bana sormadan kendi kendilerine işlemi iptal etmişler. Kargo gelmeden önce beni aramadılar, evde bulamadıklarına beni aramadılar. Para iadesi içinde telefonun satıcıya ulaşmasını bekleyip sonrasında 8-10 iş günü içinde dönmesini beklemem gerekiyor. Berbat bir kargo sistemine sahip müşterisini rezil eden aciz bir şirket. Hepsiburada üzerinden sipariş verdiğim için çok pişmanım boşu boşuna hem param hem vaktim gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle durumlarda kargoya ek not bırakıyorum bizzat gidip şubeden teslim alacağım diye dağıtıma çıkmasın diye. Bu tür insanlarla uğraşılmaz hocam daha sağlam daha güvenilir olur. Yok geldik siz yoktunuz yalanı, yok aradık cevap vermediniz yalanı ne dersen var bazı kargocularda

Ben böyle durumlarda kargoya ek not bırakıyorum bizzat gidip şubeden teslim alacağım diye dağıtıma çıkmasın diye. Bu tür insanlarla uğraşılmaz hocam daha sağlam daha güvenilir olur. Yok geldik siz yoktunuz yalanı, yok aradık cevap vermediniz yalanı ne dersen var bazı kargocularda
Bu yuzden Amazon harici hic bir yerden almak istemiyorum.

Hepsijet çok iyi aslında ama tabii her kargo firması gibi kuryelerin de önemi var. Size böylesi denk gelmiş. Hepsiburada ve Amazon dışında da sağlıklı alışveriş yapabileceğiniz platform yok sayılır zaten maalesef.

Hepsijet çok iyi aslında ama tabii her kargo firması gibi kuryelerin de önemi var.

Bilemiyorum belki de benim şansıma böyle denk gelmiş olabilir ama beni rezil ettiler şu an. Yerine yeni telefon almam için iadeyi beklemek zorundayım şimdi bir hafta sırf kurye teslimat öncesi iletişim kurmayı beceremediği için.

HepsiJet'te hiçbir problem yaşamadım. Problemsizliğiyle ünlü diye biliyorum. İlk defa sizden duydum. Geçmiş olsun.

HepsiJet çok iyi aslında ama tabii her kargo firması gibi kuryelerin de önemi var. Size böylesi denk gelmiş. Hepsiburada ve Amazon dışında da sağlıklı alışveriş yapabileceğiniz platform yok sayılır zaten maalesef.

Hepsiburada mi saglikli? xD Ben bir kere laptop almistim kutu ezik geldiydi yil 2018 bildigin kutu 15 santim ortasindan iceri gocmustu kargocu israrla bir şey olmaz sen al bir sorun olursa subede tutanak turariz diyordu. Tabii ki almayacagimi 2-3 sefer kesin dille ifade ettikten sonra geri gitti kargoyla. Sonra baktim 3 gun oldu iade bekliyor yaziyordu aradim Hepsiburada'yi benim kargoyu kabul edip iade ettigim gibi bir şey girmisler sisteme. Musteri hizmetleri bana iade etmissiniz incelemeden iadeyi kabul etmiyoruz demisti sonra israrla onlara da almadigimi asla kabul etmedigimi kargoyu soyledikten sonra ancak anlasabilmistik. O gunden beri Hepsiburada'dan uzak duruyorum. Amazon şu an icin benim nezdimde tek alisveris yapilabilecek platform cunku kargo firmalarina her nasıl oluyorsa sözünü geciriyor ilginc bir sekilde.

Yasanan sorun uzerine firmayi komple kotulemek gerçekten enteresan. Ayrica kuryelerin sizi aramak gibi zorunlulugu bulunmuyor. Hepsiburada icin de bu durum muhtemelen aynidir. Musteri hizmetleri yerine sube ile gorusmeniz gerekirdi.

Hepsiburada mi saglikli? xD Ben bir kere laptop almistim kutu ezik geldiydi yil 2018 bildigin kutu 15 santim ortasindan iceri gocmustu kargocu israrla bir şey olmaz sen al bir sorun olursa subede tutanak turariz diyordu. Tabii ki almayacagimi 2-3 sefer kesin dille ifade ettikten sonra geri gitti kargoyla. Sonra baktim 3 gun oldu iade bekliyor yaziyordu aradim Hepsiburada'yi benim kargoyu kabul edip iade ettigim gibi bir şey girmisler sisteme. Musteri hizmetleri bana iade etmissiniz incelemeden iadeyi kabul etmiyoruz demisti sonra israrla onlara da almadigimi asla kabul etmedigimi kargoyu soyledikten sonra ancak anlasabilmistik. O gunden beri Hepsiburada'dan uzak duruyorum. Amazon şu an icin benim nezdimde tek alisveris yapilabilecek platform cunku kargo firmalarina her nasıl oluyorsa sözünü geciriyor ilginc bir sekilde.
7 yıl öncesinden bahsediyorsunuz...