Yasanan sorun uzerine firmayi komple kotulemek gerçekten enteresan. Ayrica kuryelerin sizi aramak gibi zorunlulugu bulunmuyor. Hepsiburada icin de bu durum muhtemelen aynidir. Musteri hizmetleri yerine sube ile gorusmeniz gerekirdi.

Hepsijet ve Hepsiburada aynı çatı altında olduklarını var sayıyorum. Direkt firmayı kötülerim bana yaşattıkları deneyim berbat olduğu ve salı günü bütün gün evde beklediğim halde kuryenin gelip beni bulamadığını iddia eden bir kargo firması ile çalıştıkları için. Ayrıca şube ile defalarca görüştüm kuryenin nerede olduklarına dair en ufak fikirleri yok. Kuryenin arama zorunluluğu bulunmuyor ama servis ve hizmet kalitesi adına aramaları daha iyi olurdu ve ben mağdur olmazdım. Umarım her hangi bir firmada yönetici değilsinizdir bu servis kalitesi anlayışı ile hepsiburada ile aynı durumda giderler gibi.

@Burak Birinci, Merak etmeyin Burak bey, yonetici pozisyonunda degilim ve baska bir firmadayim. 100 alisveris yapmis olsaniz, 99’u kusursuz fakat 1’i kusursuz olsa ayni basligi acar miydiniz? Ayni basligi acardim derseniz, bir baska kullanici gozunden konu icerigini tartin derdim. Turkiye’de asil sorun tuketicilerin hak ve sorumluluk bilincinin eksikligi ile basliyor zaten. Genelde bunun telafisini de kurye veya operasyonel surecteki kisiler cozuyor. “Bulunmuyor ama” kisminda servis ve hizmet kalitesi. Gunluk ortalama 150 paket teslim eden bir kurye, ozel numarasi ile niye insanlari aramak zorunda? 2 gun sonra adresimde iade var, evde yokum suraya birakirsin mesaji almak icin mi? Bunu servis ve hizmet kalitesi olarak adlandirmak… Tuketicideki konfor aski bambaska Turkiye’de.

Güncelleme: Hepsiburada tarafından tarafıma iki kere siparişin iptal olduğu söylenildiği halde Hepsijet bugün telefonu teslim etmeye geldi. Kendilerine ait kargo ile firma arasında iletişim yok gibi duruyor zira iki tarafta farklı şeyler söyledi. Kargo tarafında yaşanılan problem bölgedeki sürücünün tatilde olmasından dolayı yeni bir kuryenin evi bir türlü bulamaması sonucu en son harita takip sisteminden kurye sokaktan geçerken durdurmak zorunda kalarak ürünü teslim almayı başardım. Eğer Hepsiburada tarafından söylenenlere dayalı olarak gidip tekrar bir telefon daha alsam şu an beni iade işlemleriyle tekrar uğraştırmak zorunda bırakacaklardı. Sonuç olarak siparişimi aldım ama burnumdan getirdiler.