Boykot da olsan, hayvan gibi palm yağı da içersen seviyorum seni. Eskiden beri kopamadığım bir bağ var bu gofretle aramda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gram umurumda değil isterse mikro plastik dolu olsun içi. Çayın yanında güzel gidiyor mu? Evet. Ucuz mu? Evet. O zaman alınır. Boykot olan her ürünü almazsanız zaten alacak ürün kalmıyor her bir ürünün kötü yanı, İsrail`e bağı var. Olmayan da zaten deli gibi pahalı.

Vallahi en son Kahve Dünyası'nın çikolatasını yedim, bunlar çikolata falan değil. Biz ne kötü şeyler tüketiyoruz.

Geçen Tambol'un kare çikolatası A101'de 39 liraydı, buna 16 lira vermekten iyidir valla.
Geçen aldım. Normalde pek yemem ama ilk aldığım gibi değildi sanki. Bu Tambol da sürekli bir fiyat kırma yükseltme indirim mindirim peşinde.

Bu arada eskiden tadelleyi çok beğenirdim. Ama hep biraz daha pahalı gelirdi bana.

Küçükken çok severdim, fındık tadı gelirdi mis gibi. En son geçen yıl askerdeyken yemiştim, şekerden dolayı yutamadım damağıma diken batıyor gibi olmuştu. İnanılmaz düşük kalitede rezil bir ürün.

Vallahi en son kahve dünyası'nın çikolatasını yedim, bunlar çikolata falan değil. Biz ne kötü şeyler tüketiyoruz.

Geçen Tambol'un kare çikolatası A101'de 39 liraydı, buna 16 lira vermekten iyidir vallahi.

Tambollar gerçekten kaliteli güzel. Ben bademlisini çok severim her indirime girdiğinde stoklarım.

Eti Karam ve Tadelle dışındakiler kakao aromalı gofret. Çikolata değiller. Bunu alacağınıza vişneli dankek browni var onu bir deneyin derim 15TL fiyatı ve çok güzel tadı çayla beraber güzel gidiyor.

İçeriğindeki zararlıları, ambalajındaki yanıltıcı bilgileri ortaya çıkaran bir sivil toplum oluşumuna bile yapmadığını bırakmayan bir firmanın ürünleri almıyorum, aldırmıyorum.

Gram umurumda değil isterse mikro plastik dolu olsun içi. Çayın yanında güzel gidiyor mu? Evet. Ucuz mu? Evet. O zaman alınır.
Boykot olan her ürünü almazsanız zaten alacak ürün kalmıyor her bir ürünün kötü yanı, İsrail`e bağı var. Olmayan da zaten deli gibi pahalı.
Boykot ayrı mesele, bir de işin içine din girdi mi ne banka kartı kullanmamız ne de denizden ve havadan ulaşım sağlamamız gerekir.

Şahsen içeriği ucuz, kalitesiz ve sindirimi zor ve kötü yağ gibi çeşitli bileşenler içerdiği için markette satılan abur cuburları tüketmeye fazla yanaşmıyorum.
Türk insanına bu kalitesiz gıdalar reva görülüyor.