LH44

Üstün
Yer
Aydın
Merhabalar, bugün elime ulaşan bu sleeve ürünlerine göz atacağız.

ÜRÜNLER
Öncelikle aldığım ürünlerden bahsedeyim; ben Printstream ve Sakura baskılı versiyonları tercih ettim.​

20260203_184901.webp
20260203_184848.webp

İLK KULLANIM ve KALİTE
2 saat kadar Printstream & UluGames Aruw Hybrid Mousepad ile CS2-Valorant-Minecraft BW gibi oyunlar ile test ettim. Herhangi bir zorlanma, terleme, bileğimde zedelenme yaşamadım. Ek olarak çok bastırmadığım sürece de dönmedi.

!! ÖNEMLİ !!
Baskı kalitesi, fiyatına göre iyi olmasına rağmen aynı şeyi dikişler için söyleyemeyeceğim maalesef. Pek sağlam değiller. Çok büyük sorun değil ama çekip çıkarırken biraz dikkatli olun.

KOLDA DURUŞU

20260203_184705(1).webp

20260203_190245~2.webp

Kısa değil, benim koluma tam uydu. Kendi ölçüsü yaklaşık 43 santimetre, esneme payıyla - +50 santimetre- rahat rahat kullanılıyor.

FİYAT ve KARGO SÜRECİ
Tek bir Sleeve'nin fiyatı güncel olarak 289 TL -EFORSUZ tag'ı ile minik bir indirim alınabiliyor-.

Screenshot_20260203_192314_Chrome.webp

99 TL kargo ücreti mevcut görüldüğü üzere. Kargo hızlıydı diyebilirim, 2 Şubat Pazartesi günü sipariş verdim ve bugün elime ulaştı.

SONUÇ
Bu fiyata, hazır "1 alana 1 bedeva" kampanyası da varken bence alınır. Ben bayağı memnum kaldım.

Elimden geldiğince incelemeye çalıştım.
Sormak istediğiniz başka bir şey varsa memnuniyetle yanıtlamaya çalışırım.
Esenlikler dilerim.​

Merhabalar, bugün elime ulaşan bu sleeve ürünlerine göz atacağız.

ÜRÜNLER
Öncelikle aldığım ürünlerden bahsedeyim; ben Printstream ve Sakura baskılı versiyonları tercih ettim.​

Eki Görüntüle 224095Eki Görüntüle 224096

İLK KULLANIM ve KALİTE
2 saat kadar Printstream & UluGames Aruw Hybrid Mousepad ile CS2-Valorant-Minecraft BW gibi oyunlar ile test ettim. Herhangi bir zorlanma, terleme, bileğimde zedelenme yaşamadım. Ek olarak çok bastırmadığım sürece de dönmedi.

!! ÖNEMLİ !!
Baskı kalitesi, fiyatına göre iyi olmasına rağmen aynı şeyi dikişler için söyleyemeyeceğim maalesef. Pek sağlam değiller. Çok büyük sorun değil ama çekip çıkarırken biraz dikkatli olun.

KOLDA DURUŞU

Eki Görüntüle 224106
Eki Görüntüle 224107

Kısa değil, benim koluma tam uydu. Kendi ölçüsü yaklaşık 43 santimetre, esneme payıyla - +50 santimetre- rahat rahat kullanılıyor.

FİYAT ve KARGO SÜRECİ
Tek bir Sleeve'nin fiyatı güncel olarak 289 TL -EFORSUZ tag'ı ile minik bir indirim alınabiliyor-.

Eki Görüntüle 224113

99 TL kargo ücreti mevcut görüldüğü üzere. Kargo hızlıydı diyebilirim, 2 Şubat Pazartesi günü sipariş verdim ve bugün elime ulaştı.

SONUÇ
Bu fiyata, hazır "1 alana 1 bedeva" kampanyası da varken bence alınır. Ben bayağı memnum kaldım.

Elimden geldiğince incelemeye çalıştım.
Sormak istediğiniz başka bir şey varsa memnuniyetle yanıtlamaya çalışırım.
Esenlikler dilerim.​
Güle güle kullanın hocam.

Millet bu tarz şeyleri giyiyor mu? Elimde birkaç tane var ama giymeye utanıyorum.