Ülkede daha önemli şeyler olurken maksimum %2-3'lük oylara sahip olan birisinin kimi takip edip etmediği çok da önemli değil.

He Özdağ'a oy verecek birisi sırf bu haber yüzünden vermiyorsa o da ayrı saçmalık. Zamanında ülkenin yarısı AKP'ye veriyordu sonuçta, AKP'nin de kimden çıktığı belli. :)

Ülkede daha önemli şeyler olurken maksimum %2-3'lük oylara sahip olan birisinin kimi takip edip etmediği çok da önemli değil.

He özdağ'a oy verecek birisi sırf bu haber yüzünden vermiyorsa o da ayrı saçmalık. Zamanında ülkenin yarısı AKP'ye veriyordu sonuçta, AKP'nin de kimden çıktığı belli. :)

Doğru.

Böyle şeyler normal değil mi? Ben de benimle zıt fikirlere sahip birçok siyasetçiyi ve arkadaşımı takip ediyorum. Sırf benimle aynı fikirde değil diye engelleyecek veya takip etmeyecek halim yok.

Adamlar milletin gözünün önünde soykırım uyguluyor. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na, sevseniz de sevmeseniz de, bizim ülkenin Cumhurbaşkanı'na Irak benzetmesi yapması büyük bir rezillik. Üstelik böyle bir açıklama yapıp da ardından bu kişileri takip etmesi de trajikomik olmuş.

Deprem zamanı yaptığı konuşmalardan sonra soğudum ben şahsen.
Tarikatlara karşı çok ılımlı, aklıma ilk bu geldi benim de.
Ninjaları mı takip etsin? En önemli ülkelerden birisini takip etmişse ne olmuş? Daha yeni, Hamas liderini öldürdüğünü söylüyorlar.
Bu fobik bir yaklaşım mesela. Oradaki her kadının "ninja" olmadığını çok iyi bilmene rağmen bunu yapıyorsun.
Katılmıyorum. Çocukları içine aldığı, hafif tabiriyle "seküler milliyetçi" eksen hiç hoş bir durumda değil. Bu düşünce biçimi açıkça rende binasınca besleniyor. Bunun tehlikesini her seferinde söylüyoruz, söyledik de. Ümit Özdağ denen eleman da bunun meşalesini uzun süre taşıdı. Şimdi köpek meselesinde aldığı tavır, din dersi meselesinde aldığı tavır derken seküler milliyetçi bebeleri kendinden soğuttu. Ama araç olarak kullanıldı, gençleri "sekümil" yaptı, şimdi de tekrar ülkücülüğe dönüyor. As we expected long ago...

Ülkemde Arap kültürünün yayılmasını sevmiyorum. Hatta Ümit Özdağ’ı destekliyordum ve ona oy bile vermiştim ama bu kadarı saçmalık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Osman Öcalan'ı TV'ye çıkarıp oy dilendirenden gözün düştü mü? Sonra vekil yapılmaları. Bunlar gözünden düşürdü mü devletin kurumunu ve devletten gözün düştü mü? Hepi topu bir sayfa, içeriklerini izlemek istemiş.

Akpartili olmayanları hala akpartili diye yargıalamayı ne zaman bırakıcaksınız?