Unarc.dll hatası

Merhaba.

Attığım format'dan sonra Fitgirl'den oyun kurarken sonlarda bu hata karşıma çıkıyor. 2 gündür yapmaya çalışıyorum ne ettiysem olmadı.

Denediğim her şey:
  • Ekran kartı Driver'larını güncelledim.
  • Windows güncellemesini yaptım (win11 24H2).
  • Format attıktan sonra silinen C++ dosyalarını tekrar indirdim.
  • System32'ye ve SysWOW64 klasörlerine isdone.dll ve unarc.dll dosyalarını attım.
  • DirectX'i tekrar yükledim
Hata nerede anlamadım. Aslında şu an yüklediğimde oyun iniyor, açabiliyorum. Lakin açtığımda "reshade error" gibi bir yazı çıkıyor ve oynayabiliyorum. Ama üst tarafta çıkan o reshade hatası hiç gitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Setupla ilgili sıkıntı var setup klasorundeki quicksfv dosyasından dosya bütünlüğünü doğrulayın. Sıkıntı yoksa oyunu farklı yerden indirin D0di r3Pack'a bakabilirsiniz

Bu sorunun genelde RAM, depolama, ya da izin kaynaklı oluyor. Genelde dosyalar çıkartılırken bu hatayı alıyorsunuz. Bazen dosyanın bozuk olması bu hataya sebep olabilir.

Dosyanın bozuk olduğunu düşünmüyorum. 3 defa bütün o dosyaları silip tekrar yükledim.
RAM 16 GB, sanal bellek de Default olarak duruyor.
Depolama olarak ise 800 GB boş alan var. Ondan kaynaklandığınıda sanmıyorum.

Setup kontrolünde ve oyun kontrolünde dosyalar eksiksiz mi?

İlk baştan dosyaları temp klasörüne C'ye ayıklıyor sonra D'ye atıyor C'de sorun olabilir.

Başka yerden de indirebilirsin discordan güvenilir yerlerin listesini verebilirim.

Setup kontrolünde ve oyun kontrolünde dosyalar eksiksiz mi?

İlk baştan dosyaları temp klasörüne C'ye ayıklıyor sonra D'ye atıyor C'de sorun olabilir.

Başka yerden de indirebilirsin discordan güvenilir yerlerin listesini verebilirim.
Hocam sakata gelmeyeceksek verebilirsiniz. :D
Bu arada D yok bende. Ondan mı sıkıntı oluyor?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt