Unity 6, indirilirken hata veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Altair
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 116
  • Etiketler Etiketler
    hata unity

Altair

Yetkin

Dün sabahtan beri uğraşıyorum, Unity'i açtığımda yazılar gözükmediğinden dolayı silmiştim tekrar yüklemeye çalışınca yüklenmedi. Yüklediğim diskte yer var, anti virüsü de kapattım. Sorunu bilen var mı? Unity Hub ve Unity Archive'den de denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak ne hata veriyor? Yönetici olarak çalıştırmadıysanız, yönetici olarak çalıştırıp deneyin.

Tam olarak ne hata veriyor? Yönetici olarak çalıştırmadıysanız, yönetici olarak çalıştırıp deneyin.

Hocam bir şekilde düzelttimde şimdi de arşic kısmından ındıremıyorum ınstall a basınca hiçbir şey olmuyor kusura bakma gec cevap verdım ban yemıstım.

Hocam bir şekilde düzelttimde şimdi de arşic kısmından ındıremıyorum ınstall a basınca hiçbir şey olmuyor kusura bakma gec cevap verdım ban yemıstım.

Böyle bir sorun hiç görmedim. Package Manager kısmından install tuşuna basınca yüklenmesi lazım.

Böyle bir sorun hiç görmedim. Package Manager kısmından install tuşuna basınca yüklenmesi lazım.

Normal Unity hubdan indirebildim nasıl cozdugumu bilmyiorum sil tekrar indir yaptim anti visrusleri kapattim yonetici olarak calistirdim bir şeyler daha yapmistimda hatirlamiyorum oldu sonucta.

Kral Unity disinda boyle bir hatayla karsilastim nedenini biliyor musun?

Dosya Ekleri

• 1758554177055.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…