Lisans öğrencisiysen lisans seç, mezun olacağın tarihi de hangi yıl mezun olacaksan o yılın yaz ayını seç. Ben bu şekilde yaptım şahsen. İşCep üzerinden onaylanmazsa başvurun yani red yersen uygulama üzerinden tekrar tekrar başvuru yapma, şubeye git. Şubede yardımcı oluyorlar.
Sanırım en mantıklısı şubat ayında işe girince Ziraat limitini artırma veya Garanti, VakıfBank, Akbank'tan falan almak. Akbank sıfır limitli kredi kartı falan diyor, İş Bankası yasal limitten dolayı olmuyor diyor. Yapı Kredi de Play kartını teklif ediyor, galiba maksimum limiti 2.000 TL.

VakıfBank'a baktım en son, Beşiktaş kartı falan var mış, Worldcard, Click kart falan diyor ama hiçbirinde limit detayı vermiyor. Galiba gelince öğrenebiliyorum sadece. Şimdi 3.000-5.000 TL limitli gelirse saçma olur, VakıfBank'ta çalışmıyor olarak kayıtlıyım zaten. İşe girince başvurmak en iyisi galiba.

En azından şubeye gidip gelir beyanı falan gösterebilirim, sanırım şans işi. Benim aksime hiç çalışmayıp yüksek limitli kartlar alan da var mış. VakıfBank'ı falan denesem mi acaba veya Yapı Kredi'den Play kartı alıp işe girince limitini 20.000 TL falan yapmaya çalışmak mantıklı olur mu?

@Charles Darwin @Ruindry @Tearz

Hocam bir şey soracağım, benim limit 16.000 TL, alacağım şey 16.095 TL, karta 100 TL yatırıp limiti 16.100 TL yapıp alabiliyor muyum ve böyle yaparsam borç olayı nasıl oluyor? Aylık 2.500 TL küsür 6 taksitli bir şey alacağım.

İlk taksidi 2.500 yerine 2.600 TL olarak mı ödüyorum?

Hocam bir şey soracağım, benim limit 16.000 TL, alacağım şey 16.095 TL, karta 100 TL yatırıp limiti 16.100 TL yapıp alabiliyor muyum ve böyle yaparsam borç olayı nasıl oluyor? Aylık 2.500 TL küsür 6 taksitli bir şey alacağım.

İlk taksidi 2.500 yerine 2.600 TL olarak mı ödüyorum?
Ben hiç böyle bir şey denemedim ama eskiden kart limitinden fazla ödeme yaptığın zaman limitin artıyordu tutar kadar. Şu an borcun yoksa borç yapmış olman lazım ödeme için diye tahmin ediyorum. Denemekten zarar gelmez.

Ben hiç böyle bir şey denemedim ama eskiden kart limitinden fazla ödeme yaptığın zaman limitin artıyordu tutar kadar. Şu an borcun yoksa borç yapmış olman lazım ödeme için diye tahmin ediyorum. Denemekten zarar gelmez.
Teşekkür ederim. Vazgeçtim zaten, onun yerine şubatta işe girince daha yüksek limitli bir kart almak daha mantıklı geliyor ama hangi bankadan devam edeceğime karar vermem gerek.

Teşekkür ederim. Vazgeçtim zaten, onun yerine şubatta işe girince daha yüksek limitli bir kart almak daha mantıklı geliyor ama hangi bankadan devam edeceğime karar vermem gerek.
Yazıldı mı bilmiyorum ama son kez ben yazayım. İşe gir sigorta ve düzenli para etken ama işe girdim kart aldım olmayabilir bu biraz düzen ve sıklığa da bağlı. Bir veya iki bankayı kullan aktif olarak para hacmi yarat kendi içinde, faturaları öde ve sadece bekle o kadar. Dediğim gibi bana o limiti veren banka varken bir başka banka 1000 tl vermiyor.

Ben işe girdikten bir süre sonra Ziraat'in limitini en azından 20.000 TL falan yapabilirim diye umuyorum. Ziraat dışında da ikinci olarak Bonus, Maximum, Yapı Kredi veya VakıfBank bankalarından birini seçeceğim.

Ziraat'i ana banka olarak kullanmak ve harcamaları oradan yapmak en mantıklısı olarak geliyor. Çünkü 2027 yılının yaz aylarına kadar her ay para yatacak, limitimi bu sene illaki en az 20.000-30.000 TL yaparım diye düşünüyorum.

Son düzenleme: