grancoupe
Yetkin
Sanırım en mantıklısı şubat ayında işe girince Ziraat limitini artırma veya Garanti, VakıfBank, Akbank'tan falan almak. Akbank sıfır limitli kredi kartı falan diyor, İş Bankası yasal limitten dolayı olmuyor diyor. Yapı Kredi de Play kartını teklif ediyor, galiba maksimum limiti 2.000 TL.Lisans öğrencisiysen lisans seç, mezun olacağın tarihi de hangi yıl mezun olacaksan o yılın yaz ayını seç. Ben bu şekilde yaptım şahsen. İşCep üzerinden onaylanmazsa başvurun yani red yersen uygulama üzerinden tekrar tekrar başvuru yapma, şubeye git. Şubede yardımcı oluyorlar.
VakıfBank'a baktım en son, Beşiktaş kartı falan var mış, Worldcard, Click kart falan diyor ama hiçbirinde limit detayı vermiyor. Galiba gelince öğrenebiliyorum sadece. Şimdi 3.000-5.000 TL limitli gelirse saçma olur, VakıfBank'ta çalışmıyor olarak kayıtlıyım zaten. İşe girince başvurmak en iyisi galiba.
En azından şubeye gidip gelir beyanı falan gösterebilirim, sanırım şans işi. Benim aksime hiç çalışmayıp yüksek limitli kartlar alan da var mış. VakıfBank'ı falan denesem mi acaba veya Yapı Kredi'den Play kartı alıp işe girince limitini 20.000 TL falan yapmaya çalışmak mantıklı olur mu?
@Charles Darwin @Ruindry @Tearz