Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hayır atanabilir. Üniversite okumak memuriyete herhangi bir şekilde engel değildir.
Kardeşim bu sene hem YKS hem de KPSS girecek. Üniversite okurken memur atanamam dedi. Doğru mu? Böyle bir şeyi ilk kez duydum.

Evet oluyor. Hatta çalışma saatleri ona göre de ayarlanıyor. Ama ne kadar sürdürülebilir bilinmez. Ben de aynı şekilde deneyeceğim bu arada bu sene inşallah kardeşin de kazanır.

Evet oluyor. Hatta çalışma saatleri ona göre de ayarlanıyor. Ama ne kadar sürdürülebilir bilinmez. Ben de aynı şekilde deneyeceğim bu arada bu sene inşallah kardeşin de kazanır.
Çalışma saatleri okuluna göre ayarlanmaz. Mesai saati bellidir. Sonuçta atandığın kuruma göre gündüz veya vardiyalı sistemde çalışacaksın. Sınavlarda saatlik izin kullanabilirsin ama bu dersler için geçerli değil. Memur musun yoksa öğrenci misin gibi acayip tavırlı soruları duymaya hazırlıklı ol. Bunların hiçbiri okumaya engel değil ama strese sokabilir.