Sanmıyorum.Uludağ'ın 2 yıllık kampüslerinin bazıları ana kampüs dışında. Eğer gideceğiniz bölüm kampüs dışındaysa dediğiniz gibi lise 5 bir durumla karşılaşabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Liseden pek farklı değil sadece yaş ortalaması farklı.
2 senelik bölümdeyim tüm kızlar ortam kızı, takılayım eğleneyim kafasındalar ama düzgünü de çıkmaz değil.
2 senelik bölümdeyim tüm kızlar ortam kızı, takılayım eğleneyim kafasındalar ama düzgünü de çıkmaz değil.
Bunu göreceğiz bakalım. O zaman bana "Üniversiteden kesin bulursun" diyen papağanların halleri ne olacak acaba merak etmiyor değilim.Liseden pek farklı değil sadece yaş ortalaması farklı.
Bunu göreceğiz bakalım. O zaman bana "Üniversiteden kesin bulursun" diyen papağanların halleri ne olacak acaba merak etmiyor değilim.
Yani sana bağlı. Bir kızla yakınlaşırsan yeterli yakınlığa da ulaşırsan neden olmasın.
mr.esat
Üstün
Kardeşim bu iş zaten sende bitiyor kiBunu göreceğiz bakalım. O zaman bana "Üniversiteden kesin bulursun" diyen papağanların halleri ne olacak acaba merak etmiyor değilim.
Onları haklı çıkarmak senin elinde, kızlarla konuşmayı beceremeyen, bakımsız ve umut vadetmeyen bir erkek olursan kimseyi bulamazsın. Olay üniversite değil yani.
Kardeşim bu iş zaten sende bitiyor ki
Onları haklı çıkarmak senin elinde, kızlarla konuşmayı beceremeyen, bakımsız ve umut vadetmeyen bir erkek olursan kimseyi bulamazsın. Olay üniversite değil yani.
İnsanlarla sohbet konusunda çok beceriksiz olduğumu söylemiş miydim? Sırf sohbet açamıyorum diye ihanet edenler oldu.
Ama gayet bakımlıyım, spor yapıyorum ve kendime dikkat ediyorum.
Umut vaat edip, etmemem karşı tarafa göre değişkenlik gösterecektir.
mr.esat
Üstün
Umut vaat etmenden kasıt geleceğinin olması, 18 yaşındayım sen de aşağı yukarı bu yaşlardasın. Yavaş yavaş geleceğimizin şekillendiği, hatta kurulduğu yaşlardayız. O yaşta bir kızın gelecek vaat etmeyen bir insanla beraber olmasını beklemem ben, tabi tek gecelik ilişkilerden, 3 aylık ilişkilerden bahsediyor isek şayet o zaman işler değişir.İnsanlarla sohbet konusunda çok beceriksiz olduğumu söylemiş miydim? Sırf sohbet açamıyorum diye ihanet edenler oldu.
Ama gayet bakımlıyım, spor yapıyorum ve kendime dikkat ediyorum.
Umut vaat edip, etmemem karşı tarafa göre değişkenlik gösterecektir.
O zaman becerikli olacaksın güzel dostum, açacaksın sohbet geliştireceksin kendini. Kızlar, kızlarla konuşamayan erkekleri sevmez. O da insan evladı, hitabetini geliştirirsen sana ilişki konusunda büyük fayda sağlar bence.
Bakım yapıyorsan, spor yapıyorsan ve kendine dikkat ediyorsan bunlar hoş şeyler, hala olması gereken şeyler var ki benim de var kimseyi yargılamıyorum.
Umut vaat etmenden kasıt geleceğinin olması, 18 yaşındayım sen de aşağı yukarı bu yaşlardasın. Yavaş yavaş geleceğimizin şekillendiği, hatta kurulduğu yaşlardayız. O yaşta bir kızın gelecek vaat etmeyen bir insanla beraber olmasını beklemem ben, tabii tek gecelik ilişkilerden, 3 aylık ilişkilerden bahsediyor isek şayet o zaman işler değişir.
O zaman becerikli olacaksın güzel dostum, açacaksın sohbet geliştireceksin kendini. Kızlar, kızlarla konuşamayan erkekleri sevmez. O da insan evladı, hitabetini geliştirirsen sana ilişki konusunda büyük fayda sağlar bence.
"Nasıl sohbet edeceğim?" sorusuna cevap arıyorum 2 yıldır ve gerçekten tuhaf geliyor.
Düşünsene, bir insanla tanışmak için yanına gidiyorsun ve sohbet etmeye çalışıyorsun. Tuhaf gelmez miydi? Gayet de gelirdi. Çünkü o ortamın yarattığı histen bir an önce çekip gidesin gelir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-