Detaylar
Kim cevapladı?demjr 74
Yetkin
KKTC'yi sil.Arkadaşlar sonunda listemi oluşturabildim, nasıl olmuş? Ailemi YBS'ye bir türlü ikna edemedim, altta kaldı biraz. Yerleştirmede 26 bindeyim.
Eki Görüntüle 272265
LA Knight 74
Üstün
Bunları sadece puana göre mi listeledin yoksa şehrin senin açından olanaklarını da hesaba kattın mı?
KKTC'de yaşayan daha iyi bilir de ben KKTC'yi sevmiyorum yaşam standartları açısından.
YBS zaten yazılıma alakan var mı? Bence yok, burada 4k mesajın var ve göründüğü kadar bence bu bölüm hakkında bir ilgin yok diye düşünüyorum. Bölümün içine 1 Muhasebe, İktisat, Lojistik dersleri koymakla işler yürümüyor. Bölümü her şeyden %10 koyarak doldurmuşlar. Farz edelim YBS okudun, muhasebe dersinden dolayı muhasebeci olacağım dedin. Muhasebecinin gördüğü dersle YBS okuyan aynı görmüyor bile. YBS okuyan anca 100 kasa 101 çek falan filan kodları görüyor. İş sadece bu kadar olsa neyse. İstediğin muhasebeciye sor şunu görünce kahkaha atar. Zaten YBS okuyanlar şunu bile yapamayacak kapasitede oluyorlar. Lafım yapabilene değil. Kodlaması da keza aynı. Ben bu bölüme girene kadar bilgim yoktu. Yazılımcı arkadaşıma göre de ders anlamında eksik öğrenim sağlatılıyor. Şöyle yarım yamalak bölüm okumaktansa Hukuk okumayı tercih ederim. YBS okuyan kendini fena derecede geliştirmesi lazım. PC Mühendisi ile yarışacak derecede kodlama projeleri yapması lazım.
KKTC'de yaşayan daha iyi bilir de ben KKTC'yi sevmiyorum yaşam standartları açısından.
YBS zaten yazılıma alakan var mı? Bence yok, burada 4k mesajın var ve göründüğü kadar bence bu bölüm hakkında bir ilgin yok diye düşünüyorum. Bölümün içine 1 Muhasebe, İktisat, Lojistik dersleri koymakla işler yürümüyor. Bölümü her şeyden %10 koyarak doldurmuşlar. Farz edelim YBS okudun, muhasebe dersinden dolayı muhasebeci olacağım dedin. Muhasebecinin gördüğü dersle YBS okuyan aynı görmüyor bile. YBS okuyan anca 100 kasa 101 çek falan filan kodları görüyor. İş sadece bu kadar olsa neyse. İstediğin muhasebeciye sor şunu görünce kahkaha atar. Zaten YBS okuyanlar şunu bile yapamayacak kapasitede oluyorlar. Lafım yapabilene değil. Kodlaması da keza aynı. Ben bu bölüme girene kadar bilgim yoktu. Yazılımcı arkadaşıma göre de ders anlamında eksik öğrenim sağlatılıyor. Şöyle yarım yamalak bölüm okumaktansa Hukuk okumayı tercih ederim. YBS okuyan kendini fena derecede geliştirmesi lazım. PC Mühendisi ile yarışacak derecede kodlama projeleri yapması lazım.
demjr 74
Yetkin
Ulaşım, altyapı ve hizmet çok kötü KKTC'de. Birde şu yeri güzelleyenler var gerçekten çok ilginç.Bunları sadece puana göre mi listeledin yoksa şehrin senin açından olanaklarını da hesaba kattın mı?
YBS zaten yazılıma alakan var mı? Bence yok, burada 4k mesajın var ve göründüğü kadar bence bu bölüm hakkında bir ilgin yok diye düşünüyorum. Bölümün içine 1 Muhasebe, İktisat, Lojistik dersleri koymakla işler yürümüyor. Bölümü her şeyden %10 koyarak doldurmuşlar. Farz edelim YBS okudun, muhasebe dersinden dolayı muhasebeci olacağım dedin. Muhasebecinin gördüğü dersle YBS okuyan aynı görmüyor bile. YBS okuyan anca 100 kasa 101 çek falan filan kodları görüyor. İş sadece bu kadar olsa neyse. İstediğin muhasebeciye sor şunu görünce kahkaha atar. Zaten YBS okuyanlar şunu bile yapamayacak kapasitede oluyorlar. Lafım yapabilene değil. Kodlaması da keza aynı. Ben bu bölüme girene kadar bilgim yoktu. Yazılımcı arkadaşıma göre de ders anlamında eksik öğrenim sağlatılıyor. Şöyle yarım yamalak bölüm okumaktansa Hukuk okumayı tercih ederim.
Winner 60
Üstün
Yapmam herhalde.Yatay geçiş yapmak istediğin zaman bursun iadesini istiyorlar.
Winner 60
Üstün
Hocam görüldüğü üzere son sıralara yazdım.Bunları sadece puana göre mi listeledin yoksa şehrin senin açından olanaklarını da hesaba kattın mı?
LA Knight 74
Üstün
Benim arkadaşım da gitti. Fena para harcaması oluyor olması lazım KKTC'de.Ulaşım, altyapı ve hizmet çok kötü KKTC'de. Birde şu yeri güzelleyenler var gerçekten çok ilginç.
demjr 74
Yetkin
Yapmam deme, gün gelir yapmak zorunda kalırsın.