mr.esat
Üstün
2K kartı 4070 ile 1080P Ultra 60FPS bile yok.
4060 %1 Low değeri 10 FPS. Ov, parazitten oyun oynanacak halde bile değil.
Yahu arkadaşım ben bu oyunu sondan 2. jenarasyon RTX mid-end GPU ile oynayamıyor muyum ya? Bu ne rezillik?
Native şekilde 4060'da 1080P Ultra'da FPS yerleri öpüyor öpüyor, kasıyor resmen. Oyun kasıyor, oynanacak seviyede değil. Kepazeliğe bak, Allah aşkına.
Keşke bu kadar ağır gibi de gözükse, oyun o kadar iyi gözükmüyor arkadaşlar kusura bakmayın. Cyberpunk bundan kat kat iyi grafiklere sahip, hiç gözüme hoş gelmedi. İstediği kadar grafik işlemesi olsun, görsellik önemli. Oyun 2025 için pekala normal duruyor, öyle süper müper bir olayı yok.
Koskoca Bethesda kendi motorunu geliştirmeye bütçe / zaman ayırmayı tercih edip adam gibi bir optimizasyonla oyunu kullanıcılara sunmaktansa Unreal Engine 5 ile yapıyor oyunu. Duydum duyalı nefret ediyorum şu Unreal muhabbetinden. Tüm oyunlar da tekdüze grafiklere sahip olmaya başladı. Oyun dünyasının başına gelmiş, şirket dostu oyuncu düşmanı bir bela bu. Indıe yapımcılar dışında ve Epic dışında kimse kullanmamalı benim fikrim. Oyun maliyetlerini azaltıyorlar, optimizasyon'un ismi yok, oyunlar birbiri gibi duruyor.
Bu oyunun optimizasyonuna puanım 0. Çöp işçilik.
Son düzenleme: