Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Oyunu ilk etap yeni bir oyun olduğunu sanmıştım fakat sonradan öğrendim ki bu oyun, 2015 yılında çıkan bir oyunmuş. Âmâ bu, beni oyundan soğutmadı aksine karanlık teması ve karakterleri ile beni adeta büyüledi. Oyunda bir sürü karakter var ve bu karakterin ruhsal hallerini ilk karşılaştığımızda bize gösteriliyor. Diğer yandan, oyunun bir sürü sonu olması ve bunları bizim kararlarımızla belirlememiz falan benim gerçekten hoşuma gitti. Son olarak şunu söyleyim: Sanırım oyunun PC'ye portlanmış halinde optimizasyon sıkıntısı var mış ve bundan dolayı en baba makine bile oyunda kasma, donma vs. sorunlar oluyormuş. Bu, zaten hemen hemen her oyunda oluyor. Mesela, çıkışını 29 Mart 2023 tarihinde yapan The Last of Us Part 1 örnek gösterilebilir.

Her neyse. Özetle bu oyun, gerçekten ama gerçekten şahane! 2. oyunda sanırım yapılır.

Rezaletti. Oyunun kendisi değil, altyapısı. UE5 oyuna hiç yaramamış. Plastik yüzler, blurlu genel görüntü, ciddi performans sorunları derken Bölüm 5'den sonra oyunu sildim. Gerisini YouTube'den izledim, PS4'de daha güzel çalışıyor valla.

Rezaletti. Oyunun kendisi değil, altyapısı. UE5 oyuna hiç yaramamış. Plastik yüzler, blurlu genel görüntü, ciddi performans sorunları derken Bölüm 5'ten sonra oyunu sildim. Gerisini YouTube'dan izledim, PS4'te daha güzel çalışıyor vallahi.

Özellikle sonlara doğru sessiz kalma sahneleri falan zor yani.

Oyunun hikayesi güzelde optimizasyon hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim ilk defa bir oyunda %100 GPU kullanımına şahit oldum grafikler konusunda çok başarısız Dying Light 1 bile texture karakter yüz hatları olarak daha iyi Sony maaşlarımı vermedi ne yaptı.