Doge

Yetkin
Makaleler
1
ASUS ekran kartımı servise göndermek için RMA ile talep oluşturdum. 1-2 haftadır gelen giden yok. Müşteri hizmetleri de, web sitesi de yardımcı olmuyor.

UPS kargo neden ekran kartımı almaya gelmiyor? Daha ne kadar bekletecekler?

Yalnız işin garip yanı; 1 ay önce başka bir cihaz için RMA talebi oluşturup iptal etmiştim. O talebin kargo takip numarası hâlâ geçerli ve yine gelen olmadı.

Yalnız işin garip yanı; 1 ay önce başka bir cihaz için RMA talebi oluşturup iptal etmiştim. O talebin kargo takip numarası hâlâ geçerli ve yine gelen olmadı.

Garip UPS'den bunu beklemezdim bu arada yurt dışından evime 3 günde falan getirmişlerdi kargoyu mesela. Yaşadığınız şehirde belki UPS değil de UPS bayiliği almış bir şube vardır ondan olabilir.

İstanbul'dayım. Alt tarafı aynı yakadaki ServisPoint'e götürecekler ama yok.

Garip UPS'den bunu beklemezdim bu arada yurt dışından evime 3 günde falan getirmişlerdi kargoyu mesela. Yaşadığınız şehirde belki UPS değil de UPS bayiliği almış bir şube vardır ondan olabilir.
Recep hocanın dediği gibi hocam, UPS'in Türkiye'deki işleyişi maalesef böyle. Ben de Amerika'da kullandım, TR'deki hizmet anlayışı ile uzaktan yakından alakası yok. Hatta bizim yerli lojistik şirketleri UPS'in TR hizmetine bin basar desem yeridir sanırım.